Ilse DeLange boeken

Op 8-jarige leeftijd is Ilse al bekend met de muziek en wint de playbackshow op school. Zij ontdekt haar eigen geluid en verruilt het playbacken voor haar eigen zang geluid. Ze sluit zichzelf hierom aan bij de coverband Cash. Ilse haar deelname aan het Nederlandse Country Music Awards was haar kans op ontdekking. Dit was echter een groot succes en speelt een platencontract in de wacht. Maar pas vier jaar later heeft Ilse besloten deze te tekenen bij Warner Brothers in Amerika.

Ze maakt haar debuutalbum in Nashville samen met Barry Beckett nog voor het nummer World of Hurt word uitgebracht in Nederland. Dit liedje is een enorme overwinning en word in no time dubbelplatina. Ilse word kort hierna uitgenodigd in het televisie programma van Paul de Leeuw. Het liedje getiteld ‘I’m Not so Tough’ word gehoord en is gelijk aan haar eerste single. Ilse zit ondertussen gebroken met haar coverband Cash On Delivery en heeft haar eigen begeleidingsband samengesteld.

Bij de opnames van haar album Clean up schrijft zij haar eigen teksten en heeft zelf de touwtjes in handen. Haar nieuwe muziek geluid is goed gevallen bij haar publiek, ook dit word een groot succes. Samen met producer Pat Leonard maakt Ilse in Amerika het nummer The Great Escape. Dit liedje is echter samen met haar twee andere singles genaamd’ The Lonely One’ en ‘I Love You’ de eerste drie liedjes die op haar naam staan. Ilse staat op vele festivals, waaronder Pinkpop.

Ilse de Lange boeken

Coach in de The Voice of Holland 2013 maar is ook zelf nog druk bezig met het maken van muziek. Heeft u interesse in het boeken van Ilse de Lange maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

ilse1
ilse

Ilse DeLange Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459