Iris Kroes boeken

De eerste editie van The voice of Holland word gewonnen door Ben Saunders waarna Iris Kroes de gelukkige winnaar is in de tweede editie. Ze wint hierbij niet alleen de show maar krijgt en een nieuwe auto plus een platencontract. Iris begeleide zichzelf tijdens de show met een harp waardoor ze zichzelf onderscheid van de andere finalisten. Ze moest het opnemen tegen de finalist Chris Hordijk waarbij zij 51 procent van de stemmen kreeg, net iets meer dan haar tegenstander.

Deze editie van The voice is met gemiddeld 3,3 miljoen kijkers per weer de best bekeken talentenshow op televisie. Dit op de zender van RTL 4, zodoende RTL Nederland. Na haar grote overwinning in het programma bracht zij haar eerste single uit genaamd ´ First´.  Twee van de liedjes heeft Iris zelf mogen schrijven en behaalde de vierde positie in de albumchart  waarvan deze zes weken lang op het zelfde nummer bleef staan.  Iris mocht bij Marco Borsato coach in de The Voice te gast zijn met zijn tournee.

Iris Kroes boeken

Heeft u interesse in het boeken van Iris Kroes maar wenst u eerst nog aanvullende informatie?

Neem dan contact op met artiestenbureau.nl

Download PDF

Iris Kroes Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459