Irma Derby boeken

Irma kreeg grote bekendheid met haar deelname aan het programma X-Factor maar viel er veel  te vroeg uit volgens het publiek en de jury. Al op dertien jarige leeftijd wist Irma wat ze later wilde doen in haar leven namelijk zingen en optreden. Ze gaf deze droom al gauw een begin door te zingen in een coverband zoals Groove Salvation. X factor was een enorm succes en liet bij Irma ook haar interesse wekken om mee te doen. Zelf had ze de angst maar door familie en vrienden heeft ze het laatste zetje gekregen om auditie te doen.

Daarbij deed Irma al eerder auditie bij het programma Popstars. Maar viel in de vierde liveshow al af. Na haar deelname als finalist is Irma er helemaal klaar voor om door te breken onder haar eigen naam: Miss Irma Derby. Irma woont in hartje Amsterdam samen met haar vriend en drie kinderen. Tegenwoordig zingt Irma in een coverbandje waarmee ze in de weekenden optreedt.

Irma Derby boeken

Haar single ‘Shelter you’ kwam niettemin in de hitlijsten. Met haar volgende nummer I am (she is me) uit waardoor er vrij duidelijk word gezien dat ze voor de dancemuziek heeft gekozen. Heeft u interesse in het boeken van Irma Derby maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Download PDF

Irma Derby Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459