Issy boeken

In zijn pubertijd maakte hij kennis met de emotie die een dj kon overdragen aan het publiek. Vanaf dat moment wist Issy dat hij ook onderdeel wilde zijn van deze sensibiliteit. Hij luisterde naar veelzijdige tracks in verschillende genres en paste deze in zijn sets aan om iedere keer het hart van het publiek te kunnen veroveren. Issy wilde dat zijn publiek niet alleen luisterde naar zijn muziek, maar deze ook beleefde op de dansvloer.

Issy is inmiddels al een bekende naam in de scene. Naast de feesten zoals Dirty Dutch, Rocksteady, Pleasure Island, Queens-day 538 Stage op Museumplein en Slam!FM stage op het Rembrandtplein waar hij zijn skills heeft mogen tonen aan het grote publiek, werd zijn talent ook gespot door de welbekende groep, The Partysquad. Na een tragisch ongeluk van member Jerry, gaven zij in oktober 2008 Issy erkenning door hem een substitute te maken van Jerry. Twee jaar lang draaide hij als een true member van The Partysquad.

In Juni 2010 bracht hij zijn eigen single genaamd Don t get me wrong onder het label Cloud 9 uit. De single bracht enige succes.
Don t get me wrong veroverde binnen een week een plaats in de eerste vijf van de Nederlandse Dance Top30. TMF, MTV en Slam!FM brachten de single Don t get me wrong ten gehoor in de jingle van The Beat of Summer van Slam!FM. Tevens werd Don t get me wrong in Australië uitgebracht.

Na een eerste single volgde al heel snel een tweede: Physical Love!!!
Ditmaal een Featuring met niemand minder dan David Goncalves (Bekend als 1 van de finalisten van de eerste Idols, of/en Chocolate Puma  Always & Forever).

In Oktober 2010 kwam Physical Love uit en werd binnen een week tune of the week op Dance-Tunes.com waar de R3hab remix zich in de top 5 bevond. Op Vrijdag 31 Oktober 2010 kwam Physical Love in de Nederlandse Dance Top 30 nieuw binnen op #26 en beloofde wederom weer een hoge notering te behalen.

Met aankomende producties en remixes in samenwerking met oa: David Goncalves, Lange Frans, Gio enz enz toont Issy aan dat hij niet stil zit en we de komende jaren nog heel wat van hem zullen horen.

Download PDF

Issy Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459