Ivanildo Kembel  boeken

Bij Ivanildo Kembel zat de wil om te performen al van kleins af aan in zijn bloed. Hij begon dan ook met optreden toen hij 10 jaar oud was. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld.
Met de groep ‘Treatment’ nam hij de cd ‘Why do you let me down’ op en verzorgde hij optredens in binnen- en buitenland. Zijn eerste tv-optredens waren er in het programma ‘Helden’.

Met de groep ‘Nectar’ bracht hij de cd “Mooie ogen” uit, met veel optredens in grote clubs en televisiewerk voor o.a. TMF Showcase en Call tv. Ook maakte ‘Nectar’ deel uit van ‘Snoep de hond’ en ‘Dokter Droog’, die de cd ‘Je moest eens weten’ inspeelden. Daarnaast speelde Ivanildo in het succesvolle ‘Legacy’ en de all-starband ‘Food for Funk’.
Na zijn bandervaringen was het tijd voor Ivanildo om solo verder te gaan. In 2007 verzorgde hij de titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’ en werd hij een veelgevraagde sessiezanger.

In het 2e seizoen van The Voice of Holland koos hij voor team Borsato en werd door Marco als ‘The Soulman’ uitgeroepen. Ook na the Voice heeft hij niet stilgezeten. Zo is hij wekelijks te zien in de Dinnershow van RTL Nederland,
21 On Air, treedt hij op door heel het land en is hij druk bezig met het afmaken van zijn eerste EP.

Als u Ivanildo Kembel boekt voor een optreden zult u vooral versteld staan van zijn enorme diversiteit. Want naast Motown Classics van bijvoorbeeld James Brown, Ray Charles, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder zingt hij net zo makkelijk Nederlandstalig, Latin, Pop en hits van deze tijd. Van Blurred Lines tot Balada Boa en van Jan Smit tot John Mayer, werkelijk niets is te gek voor deze muzikale duizendpoot.
Met zijn enorme energie, vrolijkheid, enthousiasme, prachtige stem en unieke gave om altijd interactief met zijn publiek bezig te zijn weet hij al snel iedereen voor zich te winnen.

Ivanildo bij u in de zaak? Dan bent u in ieder geval van 1 ding verzekerd: Het is altijd feest!!

Download PDF

Ivanildo Kembel  Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459