Ivar Oosterloo boeken

De jeugdige zanger Ivar Oosterloo brengt menig tienermeisje het hoofd op hol. Hij heeft al verschillende muziekstijlen uitgeprobeerd maar het is duidelijk dat pop/soul helemaal zijn genre is.

Idols

Ivar Oosterloo, alias Key Largo, is geboren in Deventer. Hij leert al jong gitaar spelen en komt vervolgens terecht bij de plaatselijke musicalvereniging. Ook speelt hij in diverse bandjes. In 2007 doet Ivar mee aan de vierde editie van Idols. Met enkele andere deelnemers van Idols 4, onder wie Ferry Doedens, vormt hij daarna de boyband IDSF. Maar korte tijd later gaat de groep uiteen en kiest Ivar toch voor een solocarrière.

The Voice of Holland

Onder de naam Key Largo brengt Ivar Oosterloo in 2011 zijn debuutsingle ‘Am I Lost’ uit. En in 2012 doet hij onder zijn eigen naam mee aan The Voice of Holland. Dat jaar bemachtigt hij met de singles ‘Hit me baby one more time’, ‘Breakeven’, ‘Apologize’ en ‘Baby’ hit-noteringen.

Wilt u Ivar Oosterloo boeken voor uw feest of evenement?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij sturen u een offerte op maat.

 

Download PDF

Ivar Oosterloo Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459