Jamie Westland boeken

Jamie Westland boeken: Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband Di-rect en is hij met deze band nauwelijks weg te denken uit de hitlijsten.

Begonnen op de piano, en groot geworden achter het drumstel. Door een aangeboren ritmegevoel en een ongekend doorzettingsvermogen. En juist dat doorzettingsvermogen kenmerkt Jamie in alles wat hij doet. Nu hij met Di-rect al een aantal jaar aan de absolute top van Nederland staat, vind Jamie het tijd voor een nieuwe uitdaging. Natuurlijk speelt muziek, zijn grote passie, weer de hoofdrol.

Jamie Westland boeken voor uw evenement

Toen hij een jaar of drie geleden begon met het onveilig maken van het nachtleven ontdekte Jamie de DJ’s. In plaats van met een drankje te genieten van een avondje vrij, lette de Haagse drummer altijd op de muziek die gedraaid werd en de manier waarop dit gebeurde. Jamie raakte gefascineerd door de DJ die in tegenstelling tot een voorgeprogrammeerde muziekcomputer het publiek mee nam op een trip, of een verhaaltje probeerde te vertellen met zijn set. Vooral jongens als Billy the Klit weten als geen ander hoe het publiek te bespelen met hun draaikunsten.

Al gauw was het idee geboren om met Di-rectgitarist en goede vriend Spike samen voor de lol er een beetje bij te gaan DJ’en. Met z’n tweeen het land door als beroemd en berucht DJ-team. En zoals altijd bij Jamie Westland sloeg ‘het geintje’ al gauw weer om in een ongeëvenaard fanatisme. Jamie wilde serieus leren mixen, bouwde zelf contacten op voor eigen boekingen en nieuwe platen en langzaam aan verschoof zijn voorkeur van de Top 40 en discoplaatjes naar de house. Goeie dansbare en herkenbare platen die een zaal in vervoering kunnen brengen.

Jamie Westland boeken voor uw evenement

Samen met BigBooming Bart, één van zijn beste vrienden én resident in de Haagse discotheek ‘AsTA’ was Jamie dag en nacht bezig met mixen, draaien, platen uitzoeken en feesten bezoeken. Puur beroepsmatig natuurlijk.. Gezien Jamie’s ritmegevoel leerde hij in belachelijk korte tijd mixen en Bart durfde het aan hem regelmatig te boeken op de drukst bezochte Studentenavond van Nederland, de OV StudentNight in de AsTA. Daar deed de Haagse Held de nodige vlieguren op en stoomde hij zichzelf binnen de kortste keren klaar voor het nóg serieuzere werk.

Dat ging gebeuren aan de hand van eerder genoemde Billy the Klit. Eveneens een zogenaamde Haagse Held en goede vriend van Jamie. Billy introduceerde Jamie in de Nederlandse clubscene en vandaag de dag bestaat er nauwelijks nog een succesvol feest waar de twee heren niet te bewonderen en vooral te beluisteren zijn. Inmiddels stond Jamie dus al in praktisch alle grote clubs van Nederland en mocht hij zelfs in de Rotterdamse Maassilo staan met de Amerikaanse DJ-held Bad Boy Bill. Jamie wordt gerespecteerd en buitengewoon serieus genomen in het clubcircuit door zijn kunsten. In tegenstelling tot ‘de-zoveelste-soapster-die-denkt-dat-hij-kan-draaien’ is Jamie naast Di-rect continue bezig met zijn DJ-skills en zodoende overtuigt hij alle sceptici in de clubs zelf.

Jamie Westland boeken voor uw evenement

Er staan nog een hele hoop mooie dingen te gebeuren, dus hou deze DJ in de gaten voor onvergetelijke feestjes! En anders kun je altijd nog een dansje doen bij Di-rect! Ook deze rocken onverminderd voort…

Download PDF

Jamie Westland Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459