Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh is op 17-jarige leeftijd aan de slag gegaan als presentator van het programma ‘Campus’. Dit programma werd uitgezonden bij de populaire regionale Stadsradiozender Rotterdam. De passie voor produceren en presenteren heeft Jan hier ontdekt. Naast zijn middelbare school en tijdens zijn studententijd probeerde hij zoveel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van radio en televisie. Hiervoor heeft hij een korte omzwerving gehad bij de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.

Hij verruilt de radiowereld voor het bewegende beeld. Hij begint met het presenteren van het jongerenprogramma ‘Zooi’ op TV Rijnmond/TV West. Jan draaide actief mee op de redactie waar hij te maken kreeg met alles rondom het maken van een programma. Hierna volgden diverse klussen voor Red Bull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Red Bull Knock Out Race en Dance Valley. Hierdoor leerde hij live televisie maken onder extreme omstandigheden. Daarnaast ontwikkelde hij zijn eigen interview wijze, namelijk zeer ad rem en ietwat schurend.

Naast dat Jan fungeert als verslaggever stuurde hij als eindverantwoordelijke het camera team en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Jan ziet het werken onder druk als een grote uitdaging en tijdens die omstandigheden presteert hij op zijn best. Jan is een thrill-seeker, net als in zijn hobby’s diepzee duiken en ongeplande reizen maken, is hij altijd op zoek naar avontuur.

Jan was te zien als een van de gezichten van PowNews. Tegenwoordig is hij presentator van BNN. Daar begon hij met het presenteren van ‘Spuiten en Slikken’, ‘Spuiten en Slikken op Reis’, ‘3 op Reis’ en ‘3 op Reis Backpack’. In 2013 neemt Jan deel aan het programma ‘Expeditie Robinson’ en in 2014 haalt hij de finale van ‘De Slimste Mens’.

Zijn talent blijft niet onopgemerkt: in 2015 wint Jan de Televizier ‘Aanstormend Talent’ award. Ook verraste hij tijdens het eerste seizoen van ‘It Takes 2’ waar hij zich ontpopte zich als zanger! Als klap op de vuurpijl wint hij het programma samen met coach Trijntje Oosterhuis.

Download PDF

Jan Versteegh Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459