Jan Wayne boeken

Jan Wayne, de artiestennaam van Jan Christiansen, is een begrip in de dancewereld. De Duitse producer bestormt aan het begin van het nieuwe millennium uit het niets de charts met hits als ‘Total eclipse of the heart’ en ‘Because the night’, en vestigt daarmee razendsnel zijn naam. Niet alleen in Nederland, maar ook in zijn geboorteland en in Vlaanderen. Jan Wayne is vanaf dat moment een veelgevraagde act die te boeken is voor optredens.

De producer groeit uit tot een van de meest succesvolle producers en meest gevraagde DJ’s in Europa. Het ongelofelijke nationale en internationale succes in zo’n korte tijd benadrukt op indrukwekkende wijze zijn status. Dat hij daarnaast regelmatig te zien is in grote tv-shows als Top of the Popsen Club Rotation komt zijn reputatie alleen maar verder ten goede.

Biografie van Jan Wayne

Jan Wayne scoort in 2001 zijn eerste megahit met ‘Total eclipse of the heart’ en staat er dan ineens. Zo eenvoudig als dat lijkt, is het echter niet. Al vroeg in de jaren ’90 draait hij als DJ op diverse feestjes, waarmee hij steeds meer faam verwerft. Met name in Noord-Duitsland, de regio waar hij is geboren en getogen. Een internationale doorbraak is dan echter nog lang niet in zicht.

Dat gebeurt dus een kleine tien jaar later. Met ‘Because the night’ en ‘Only you’ (beide uit 2002) vergroot hij zijn reputatie nog wat verder. Het levert hem in 2003 de Duitse Echo-awardop voor beste nationale danceact. Op de TMF-awards ontvangt hij de prijs voor beste dance-artiest uit het buitenland. Daarnaast is Jan Wayne altijd druk in de weer met zijn eigen platenlabel Deutsche Dance Records.

Jan Wayne inhuren voor een liveshow

Jan Wayne draait al bijna twee decennia mee in de top van de internationale dancescene. Zijn optredens zijn een beleving op zich. Iedere zichzelf respecterende dance-liefhebber die opgroeide in de jaren negentig en het begin van het nieuwe millennium móet deze hitmachine van vlees en bloed minimaal één keer in zijn of haar leven live aan het werk zien. No questions asked.

Voor hem zijn grote shows in Europa, Zuid- en Noord-Amerika net zo gewoon als water uit de kraan. Jan Wayne inhuren is dan ook een garantie op een knalfeestje voor alle aanwezigen. Want of je nou jong of oud bent; op de euforische melodieën en rake beats van Jan Wayne’s grootste hits is het moeilijk stil blijven staan. Because the night belongs to us…

Razendsnel en eenvoudig Jan Wayne boeken

Wilt u meer informatie over het inhuren van Jan Wayne, of heeft u verdere vragen over prijzen en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op! U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie. Meteen een (vrijblijvende) offerte voor het boeken van deze artiest aanvragen? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht, of bel: 036 – 234 00 44.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Jan Wayne Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459