Jasmine Sendar boeken

Jasmine Sendar (Willemstad 1977, Curaçao) kan een echt multitalent genoemd worden. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en model. Jasmine is geboren op Curaçao. Ze begon haar carrière als model en won diverse miss-verkiezingen, waaronder Miss Beautiful Black in 1997. Naar aanleiding daarvan vertegenwoordigde ze Nederland in datzelfde jaar bij de Model of the Year verkiezingen in Amerika.

Jasmine besloot daarna gehoor te geven aan haar acteerambities. Ze brak door bij het grote publiek met haar rol van Bibi Zuidgeest in de soap Goudkust. Na Goudkust maakte ze de overstap naar de populaire soap ONM (Onderweg naar Morgen) waarin ze de rol van zuster Kyra Isarin vertolkte. Na 8 jaar in ONM verliet ze de soap en was ze te zien in diverse series en producties, waaronder Jong Zuid (de eerste fotosoap van Nederland die via internet en mobiele telefoon gevolgd kon worden), Costa!, Bon Bini Beach, Het Klokhuis en de Belgische miniserie Oud België.

Jasmine speelde in diverse films, waaronder een hoofdrol in de hitfilmVolle Maan en een bijrol in de Amerikaanse productie Mindhunters, met o.a Christian Slater. Ook is Jasmine haar stem te horen in RTV reclamecampagnes van diverse A-merken.

Vanaf maart 2013 speelt Jasmine in de dagelijkse soap Malaika op RTL 5. Zij vertolkt in de serie de rol van Luciel, een ervaren medewerker van het zorgcentrum ‘Malaika’.

Daarnaast is Jasmine in het 24e seizoen van de late night showzo:RAYMANN te zien als het terugkerende personage Coassistencia, de assistente van Jörgen Raymanns alter ego Edsel bij het spel ‘Ken je ABC’.

Vanaf januari 2013 is Jasmine wekelijks te zien in De Grote Vakantie Show op SBS en op RTL met het programma Lifestyle Experience. Ook presenteert zij evenementen. Zo heeft zij in het verleden o.a. de Fashion Lounge Awards, Black Magic Woman Festival en Het Concert Gebouw Open gepresenteerd.

Jasmine is ook een echt zangtalent. Ze nam de single Tell Me, Tell Meop met Goudkust-collega Lieke van Lexmond en was te horen op de soundtrack van Volle Maan. Jasmine is zangeres in de meidenbandFourlicious.

Download PDF

Jasmine Sendar Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459