Jebroer boeken

Timothy Kimman, kortweg Tim, weet al vroeg in zijn lichtelijk getroebleerde jeugd wat hij wil: succesvol zijn in de muziek. Onder het pseudoniem Jebroer timmert de in 1986 geboren rapper vanaf zijn 17e hard aan de weg, en langzaam maar zeker werpt dat zijn vruchten af. Met de kneiterhit ‘Kind van de Duivel’ als voorlopig hoogtepunt. Voorlopig inderdaad, want bij Jebroer is er altijd meer op komst.

De rapper weet namelijk wat nodig is om écht succesvol te worden: keihard werken. Hij streeft ernaar om de beste te worden in alles wat hij doet. “Kan niet” komt niet in zijn woordenboek voor – het is eerder aanleiding om nóg harder zijn best te doen. Is hij wakker, dan werkt hij. Onder het motto: als je écht iets wil, lukt het altijd. Dus pas op, Jebroer inhuren voor een concert betekent gegarandeerd dat het dak eraf gaat!

Biografie van Jebroer

Jebroer lanceert in 2010 zijn eerste single ‘Btje vliegen tog’ en sluit zich daarna aan bij het collectief Nouveau Riche. Het gaat echt lopen als hij in 2012 in samenwerking met Ronnie Flex, Yellow Claw en MocroManiac ‘Nooit meer slapen’ uitbrengt. ‘Omlaag’, dat een jaar later verschijnt, reikt tot de hoogste positie in de hiphop-charts van iTunes, en met ‘Banaan’ uit 2015 scoort Jebroer een culthit in Vlaanderen.

De halve Benelux staat op haar achterste benen na het uitbrengen van ‘Kind van de Duivel’, de track waarmee Jebroer grote faam verwerft. Dominees waarschuwen voor het nummer en optredens dreigen te worden afgelast. “Ieder jaar moet er één liedje de lul zijn. Vorig jaar was dat Drank & Drugs, dit jaar is het de mijne. En daar ben ik blij om”, zegt hij daarover. En dus doet hij het met de Duitse versie ‘Kind eines teufels’ – die ook waanzinnig scoort – gewoon nog eens dunnetjes over.

Jebroer inhuren voor concerten en festivals

Stilzitten is er niet bij voor Jebroer, die meteen na zijn succes met de Duivel-tracks de derde plek in de charts behaalt met ‘Engeltje’. De track verbreekt binnen één dag tal van records op YouTube. Dat is dan ook de plek waar zijn (jonge) fans hem weten te vinden. En dat doen zij met miljoenen tegelijk. Jebroer boeken voor een concert betekent dat u deze trouwe schare fans er helemaal gratis bij krijgt.

Zij laven zich aan de energie die de rapper op het podium uitstraalt. Inkakken is bijpakken, zo zegt hij zelf. “Ik weet niet hoe het komt, maar waarschijnlijk doe ik iets goed. Ik heb echt het gevoel dat ik oud kan worden in deze scene.” Goed nieuws voor zijn trouwe fans en volgers, minder goed voor al die anderen. “Mensen die een hekel aan me hebben, gaan een slechte tijd krijgen. Ik ga niet meer weg!”, belooft hij.

Jebroer boeken voor optredens

Jebroer inhuren voor een optreden doet u snel, veilig en vertrouwd bij Artiestenbureau.nl. Voor meer informatie over kosten en beschikbaarheid, kunt u gerust contact met ons opnemen. U ontvangt dan binnen 24 uur een passende reactie.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Jebroer Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459