Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres zowel pianist en schrijfster. Ze werd bekend met haar deelname aan het televisie programma genaamd The Voice of Holland in het jaar 2010. Ook was ze de zus van de componist van Marco Borsato maar koos tijdens haar auditie voor Nick en Simon als coach. Met veel opbouwende kritiek en beproeving haalde zij toch de halve finales en zong twee nummers die zelfs de top 100 haalde. Haar tegenspeler Pearl Jozefzoon kreeg de overwinning en ging door naar de finale.

Daarna heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij haar album “London Tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. Een cd waarin  haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 More minutes”. De blondine schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo popmuziek

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez.
En natuurlijk niet te vergeten; de vele optredens die zij heeft verzorgd op diverse evenementen zoals diners, gala’s en trouwerijen

Download PDF

Jennifer Ewbank Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459