Jeroen van der Boom boeken

Zanger, presentator, Topper: Jeroen van der Boom kan het allemaal. Deze allround entertainer verwerft in 2007 wereldfaam in Nederland met zijn hitsingle ‘Jij bent zo’, die hij nog altijd als een geschenk uit de hemel ervaart. Want alhoewel hij van vele markten thuis is, is muziek voor Jeroen van der Boom nog altijd dé grote liefde van zijn leven. En u kunt hem bij ons inhuren voor een knallend optreden!

Jeroen van de Boom maakt onderdeel uit van De Toppers, maar staat ook nog altijd solo op het podium. Zingen – performen – vindt hij simpelweg te leuk om slechts een paar keer per jaar in een volle Johan Cruijff Arena te doen. De geboren Nijmegenaar staat net zo lief voor een klein zaaltje met liefhebbers, of als sfeermaker op een tentfeest. Het stralende middelpunt, dat is wat hij zijn wil.

Biografie van Jeroen van der Boom

Wie kan er om Jeroen van der Boom heen? Inderdaad: niemand. En zeker niet na het verschijnen de single ‘Jij bent zo’, in het najaar van 2007. De megahit staat wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en geldt als zijn doorbraak bij het grote publiek. Een doorbraak met een hoofdletter D, mogen we wel stellen. Opvolger ‘Eén wereld’ knalt namelijk een paar maanden later ook de chartsbinnen.

Daarmee is de naam van Jeroen van der Boom definitief gevestigd. Hij staat daarna meermaals voor een enthousiaste en overvolle Heineken Music Hall en wordt gevraagd als voorprogramma van Lionel Richie. Eind 2008 sluit hij aan bij De Toppers, waar hij Gerard Joling vervangt. Met die buitengewoon succesvolle zangformatie neemt hij in 2009 deel aan het Eurovisie Songfestival. Eigen hits als ‘Dat weet je’ en ‘Weer geloven’ zorgen er daarna voor dat hij een van de meest geboekte artiesten in ons land wordt én blijft.

Multitalent Jeroen van der Boom inhuren

Tja, wat kan Jeroen van der Boom eigenlijk niet? Hij verkoopt samen met zijn zangmaatjes van De Toppersmeerdere keren per jaar de Arena uit, en houdt zich daarnaast bezig met tal van andere projecten. Hij gaat aan de slag als jurylid in The Voice of Holland, presenteert eigen programma’s op tv en is te zien als Petrus tijdens een live-uitvoering van het EO-spektakel The Passion.

Het podium voelt voor deze rasartiest dan ook aan als een tweede huid. Jeroen van der Boom inhuren voor een evenement, feest of concert is dan ook een garantie op een spectaculaire dag of avond. U kunt dit veelzijdige zangtalent bij ons boeken als 30 minuten durende tape-act, inclusief babyvleugel en A/M-set.

Deze artiest boeken voor een concert of optreden

Wilt u contact opnemen met Jeroen van der Boom om hem te boeken voor een festival, concert of ander evenement? Ook kunt u bij ons terecht voor verdere vragen over prijzen en beschikbaarheid. Neem daarvoor contact met ons op. U ontvangt binnen 24 uur een passende reactie en/of een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Jeroen van der Boom Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459