Jeroen van der Boom boeken

Een allround entertainer is Jeroen van der Boom. Dat heeft hij de afgelopen jaren wel bewezen met succesvolle imitaties en presentatieklussen. Maar zijn grote liefde is toch de muziek. Daarom beschouwt hij zijn doorbraak als zanger in 2007 met het nummer ‘Jij bent zo’ als een geschenk uit de hemel.

Talent

Niemand kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel zijn talent al vroeg erkend werd en hij in de gelegenheid was een New Jazz album uit te brengen, programma’s te presenteren, imitaties te doen en optredens te verzorgen, was het verschijnen van zijn single ‘Jij Bent Zo’ in 2007 een absolute mijlpaal. Deze megahit stond wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en bevond zich nog steeds in de hoogste regionen toen de volgende single ‘Eén Wereld’ zich al aandiende. Daarop volgen hits als Betekenis en Het is Over. Dankzij zijn bejubelde debuutalbum ‘Jij Bent Zo’ staat Jeroen definitief op de kaart als veelzijdig zangtalent.

Succesvol

Meermalen staat Jeroen van der Boom voor een enthousiaste en overvolle Heineken Music Hall. Hij staat ook viermaal in het voorprogramma van Lionel Richie. En eind 2008 wordt hij gevraagd Gerard Joling te vervangen bij de Toppers. Met de overige Toppers doet hij in 2009 ook mee aan het Eurovisie Songfestival. Kort na het avontuur met de Toppers, werkt Van der Boom aan een nieuw album dat hij in de nazomer van 2009 kan presenteren in een uitverkocht Paradiso. Hits als ‘Dat Weet Je’ en ‘Weer Geloven’ zorgen ervoor dat Jeroen van der Boom een van de meest geboekte artiesten in ons land wordt. Naast zijn succesvolle solocarrière met nieuwe albums en singles blijft hij zich bezighouden met projecten als The Voice of Holland en Toppers in Concert. Verder presenteert hij het televisieprogramma’s Lotto Weekend Miljonairs, Wedden dat ik het kan, The winner is, Wat schat je, Bloed, Zweet & Tranen, De Beste Liedjes van en Beter Dan Het Origineel.

 

Wilt u Jeroen van der Boom boeken voor uw volgende evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Informatie boeken Jeroen van der Boom:

Tijdsduur: 30 minuten

 

© Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Jeroen van der Boom Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44