Joan Franka boeken

Joan Franka is geboren in Rotterdam op 2 april 1990. Van kinds af aan is Joan gefascineerd door toneel, dichten en muziek. Samen met haar twee jaar oudere zus schreef Joan musicals en speelde deze dan ook bij elke verjaardag en partij. Het duo noemde zich J & N met als grootste inspiratiebron the Spice Girls. Joan is altijd erg gedreven als het gaat om haar muziek. Daarom wist ze al op haar 6e dat ze een carrière in de muziek wilde. “Ik wist niet eens of ik kon zingen, ik dacht alleen: Ik wil het en ik ga het doen ook” .

In haar omgeving was er soms onbegrip voor haar keuze om voor de muziek te gaan. Het duurde dan ook wat langer voordat ze echt aan haar droom ging werken. Joan Franka heeft verschillende opleidingen geprobeerd, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de muziek. “ Ik was 17 toen ik voor het eerst optrad met een nummer dat ik samen met een gitarist schreef. Ik wilde gewoon graag alles doen op mijn manier”.

In 2010 werd Joan gescout om mee te doen aan The Voice Of Holland. “In eerste instantie dacht ik, dat is niks voor mij… Maar mijn moeder en zus hebben het erg aangemoedigd. Ik ben dan ook erg blij dat ik mee heb gedaan en dat Van Velzen mij koos. Ik heb er veel geleerd, vooral door het optreden voor zo veel mensen; dat had ik nog nooit gedaan.

Februari 2012 deed Joan Franka mee aan het Nationaal Songfestival voor Nederland met haar nummer.

Download PDF

Joan Franka Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459