Johannes Rypma  boeken

De nuchtere Friese zanger Johannes Rypma heeft nationale bekendheid verworven door zijn deelname aan de derde editie van The Voice of Holland.

The Voice of Holland

Met zijn eigen band verzorgt de jonge Fries Johannes Rypma optredens op veel (tent)feesten, vooral in de eigen regio. Voor een landelijke doorbraak zorgt zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij steevast op veel sympathie van het publiek kan rekenen. Zijn coaches Nick & Simon bombarderen Rypma tot ‘De Nederlandse Billy Idol’, zowel op grond van zijn uiterlijk als zijn stem. Uiteindelijk wordt hij tweede, na zangeres Leona Phillipo.

Friese Rock

De debuutsingle van Johannes Rypma, het onvervalste rocknummer ‘Play Me’, verschijnt in februari 2013 gelijktijdig in twee versies: een Engelstalige en een Friestalige. In het voorjaar van 2013 prijkt Rypma op de omslag van L’Homo en in dat blad met een fotoreportage op Mauritius.

Wilt u Johannes Rypma boeken als zanger op uw evenement? Neem snel contact op, zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Download PDF

Johannes Rypma  Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459