Johnny Rosenberg boeken

Johnny Rosenberg U herkend hem vast uit de hit The Voice of Holland, maar deze man heeft veel meer in zijn mars. U kunt dat nu vastleggen op uw feest!

Jazz-muziek is Johnny Rosenberg letterlijk met de paplepel ingegoten. Ver voor de tijd dat de wereld kennis maakte met Michael Bublé was Johnny al bekend met de muziek van iconen als Tony Bennett, Frank Sinatra, Dean Martin en Nat King Cole. Niet zo verwonderlijk dus dat Johnny ook een trouwe luisteraar en fan van Michael Bublé en zijn muziek werd. Al snel werd duidelijk dat Johnny’s stem zich goed leende voor het zingen van Bublé’s poppy jazz-songs en Johnny begon serieus met het coveren en opnemen van Bublé’s liedjes.

Inmiddels is Johnny Rosenberg uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn 2 jaar oudere Canadese idool. In 2009 werd Johnny benaderd door een Engelse theaterproducent die in de nabije toekomst een theatertour gaat opzetten onder de naam ‘Tribute to Michael Bublé’, met Johnny in de hoofdrol en een ware bigband als achtergrond.

In Nederland kwam men met hetzelfde idee om de Tilburg Bigband (welbekende bigband vanauit Conservatorium in Tilburg, onder leiding van Maino Remmers) dit project te gaan uitzetten in Benelux. Kortom de eerste optredens zijn geboekt, en het eerste concert zal 19 dec 2010 te zien zijn, en in 2011 zullen diverse Theaters in den lande al geboekt.

Naar overleg heeft Johnny Rosenberg samen met de Tilburg bigband, hebben zei ervoor gekozen om dit ook op bedrijfsevenementen, feesten, en buitenevents te gaan verkopen. Kortom op uw feest een geweldige echte Bigband van topniveau, en Johnny Rosenberg als Michael Buble !

Kortom uniek in Benelux.

Uiteraard is Johnny tot op heden ook gewoon als solo-imitator te boeken. Hebt u een feestje, een bruiloft, een diner of andere chique gelegenheid waarbij de poppy croonersmuziek van Michael Bublé perfect zou passen? Dit is uw kans om ‘Bublé’ bij u thuis te krijgen zonder de loterij te hebben hoeven winnen. Laat uzelf overtuigen…

Download PDF

Johnny Rosenberg Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459