Jonna Fraser boeken

Muziekstijlen combineren, dat is Jonna Fraser wel toevertrouwd. De geboren Zaandammer, die voluit Jonathan Jeffrey Grando heet, geniet een brede muzikale opvoeding en dat is terug te horen in zijn eigen muziek. Die varieert van onvervalste, opzwepende gangstarap tot zwoele soul voor hete avondjes. Het inhuren van Jonna Fraser voor een evenement of festival staat dan ook garant voor een gevarieerd optreden.

Het hart van deze artiest ligt echter vooral bij hiphop, het genre dat hem vanaf zijn twaalfde bij de lurven grijpt. Jonna Fraser speelt met zijn muzikale veelzijdigheid alsof het Lego is: alles kan en alles mag. Zolang het maar lekker klinkt en past bij de artiest die hij zijn wil. Zoals zijn lidmaatschap van het vermaarde rapcollectief New Wave (met o.a. Ronnie Flex en Lil’ Kleine), waarmee hij in 2015 de popprijs in de wacht sleept.

Biografie van Jonna Fraser

Jonna Fraser is van vele (muzikale) markten thuis, maar rap en hiphop zijn de stijlen die hem rond zijn puberjaren vormen. Zijn voorliefde voor de muziek mondt uit in een leuke hobby, wordt dan een uitlaatklep en vervolgens zijn grote liefde. Het leidt in 2014 tot zijn debuut-EP ‘Maatje 45’, gevolgd door het succesvolle ‘Alle tijd’ uit 2015. Met dat album bereikt Fraser een verdienstelijke notering in de Midprice Top 50.

Een samenwerking met Broederliefde, weer een jaar later, zet hem echt op de kaart. De single ‘Do or Die’ reikt tot de tiende plek in de Single Top 100. Het album ‘Blessed’ uit datzelfde jaar schiet vervolgens naar de toppositie in de Album Top 100 en 3FM bombardeert het tot Album van de week. Het blijft niet zonder gevolgen, want liefst elf tracks van de plaat stormen de Single Top 100 binnen.

Jonna Fraser inhuren voor concerten en festivals

Jonna Fraser verdient in een paar jaar tijd aardig zijn sporen binnen de muziekindustrie. Door zijn vele hitsingles en aansprekende samenwerkingen, maar ook dankzij zijn populaire shows. Jonna Fraser inhuren voor een concert betekent gegarandeerd een eclectische avond, waarin de verschillende muziekstijlen elkaar in sneltreinvaart opvolgen.

Jonna Fraser werkt graag samen met anderen en maakt onder meer deel uit van het succesvolle rapcollectief New Wave. Jonna Fraser is echter te boeken als solo artiest voor concerten, festivals of andere evenementen. De artiest heeft de naam in korte tijd uit te verkopen, wat veel zegt over zijn toenemende populariteit. Wacht dus niet te lang met het inhuren van deze nieuwe ster aan het firmament.

Prijs voor het boeken van Jonna Fraser

Wilt u Jonna Fraser boeken of inhuren voor een concert of optreden? Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. Bij ons weet u altijd zeker dat het boeken van uw favoriete artiest veilig en vertrouwd gebeurt. Meer weten? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Photocredits: Ilja Meefout

Download PDF

Jonna Fraser Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl