Jurk! boeken

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen de formatie JURK!. Het duo verkreeg begin 2010 in korte tijd grote bekendheid toen de debuut single ‘Zou Zo Graag’ en het album ‘Avondjurk’ vanuit het niets de eerste plaats in de hitlijsten behaalden.
De storm die rond JURK! raast kent geen einde. Een uitverkochte theatertour langs meer dan 90 theaters werd gevolgd door de spraakmakende clubtour waarbij artiesten als Guus Meeuwis en Marco Borsato het voorprogramma verzorgden. Ondertussen behaalde het debuutalbum de gouden status en wonnen Dennis en Jeroen ook individueel prijzen als de Televisie Ster 2010. De opvolger van Draadstaal verscheen op TV: Neonletters.

Eind 2011 startte een nieuwe periode voor JURK!. Een nieuwe single werd gevolgd door de Kerstjurk Clubtour en het debuut op De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy 2012. In februari 2013 is het langverwachte tweede album Glitterjurk met onder andere de hitsingle ‘Als ik bij jou ben’ uitgebracht en speelde JURK! met de gelijknamige theatertour door het land. Ook waren ze in 2014 samen te zien in de BNN actie-serie ‘Smeris’ en het zaterdagavond programma ‘ZaterdagavondJURK!’ op RTL4. Als klap op de vuurpijl eindigde 2014 met een uitverkocht concert in Paradiso onder de noemer DonderdagavondJURK! Dit jaar kwam er een nieuw seizoen van Smeris en Draadstaal op televisie, naast het muzikale programma ‘Lekker Nederlands’, waarin ze samen tegen Nick & Simon strijdden om wie de beste nieuwe teksten op bestaande Nederlandse hits te verzinnen.

Wilt u Jurk! inhuren voor een optreden? Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Download PDF

Jurk! Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459