Justine Pelmelay boeken

Justine Pelmelay is in 1989 internationaal doorgebroken door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met het liedje “Blijf zoals je bent”. En dat is ze ook gebleven, want met haar prachtige stem weet zij iedereen die naar haar kijkt en luistert in vervoering te brengen. Zij is een veelgevraagde artiest tijdens concerten van harmonie- en fanfareorkesten en brassbands.

Zangeres Justine Pelmelay werkt aan een onthullende autobiografie. Hierin vertelt zij over haar leven als zangeres en huismoeder, maar ook over zichzelf als vrouw die nog een baan heeft om brood op de plank te krijgen voor haar gezin. “In het boek vertel ik hoe zwaar deze combinatie soms is en welke problemen dit met zich mee kan brengen”, vertelt Justine.

Toen Justine Pelmelay deel uitmaakte van het trio de Dutch Diva’s, bracht de baan bij het telecombedrijf haar regelmatig in een lastig parket. “Als ik tot 17.00 uur moest werken, was het voor mij niet te doen om een promotieoptreden te geven om 19.00 uur met de Dutch Diva’s in Hengelo. Dit kwam steeds vaker voor en ik kon onmogelijk steeds vrij nemen. Ik kon mijn baan hiervoor toch niet op het spel zetten?”

De ommekeer kwam begin dit jaar na de deelname aan het tv-programma De Afvallers met sterren.Justine Pelmelay viel meer dan tien kilo af. Het gewichtsverlies en de vele gesprekken met haar coach Hein Vergeer, hebben Justine laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een knop om moet zetten om je doel te bereiken. Haar therapeut vertelde dat ze alles van zich af moest schrijven. Het resultaat is te lezen in haar autobiografie.

Download PDF

Justine Pelmelay Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459