Kav Verhouzer boeken

Sommige artiesten willen al van kleins af aan beroemd worden. En andere willen alleen maar mensen blij maken met hun muziek. Tot de laatstgenoemde categorie behoort Kasper Vrielink, bij het grote publiek beter bekend als Kav Verhouzer. De populaire DJ timmert al jarenlang aan de weg in binnen- en buitenland en steeds meer grote clubs en festivals willen hem dan ook boeken voor een optreden.

Dat is niet zo vreemd als we een snelle blik werpen op de nu al indrukwekkende palmares van de nog jonge DJ. Met maar liefst 12 hitsingles, een eervolle vermelding van Spotify op zak en met de support van grote artiesten als Oliver Heldens, Tiësto, Kygo, Afrojack en Sam Feldt vormt het DJ-talent voor eventorganisatoren welhaast een garantie voor succes.

Biografie van Kav Verhouzer

Succes kent Kav Verhouzer overigens al vroeg in zijn DJ-loopbaan. Op achttienjarige leeftijd begint hij met het draaien en produceren van muziek in zijn geboortestad ’s-Hertogenbosch. Met zijn diepe en melodische grooves probeert hij naar eigen zeggen het gevoel terug te brengen in de housemuziek. Inspireren laat hij zich door een variëteit aan muzikale stijlen waaronder jazz, deep house en techno.

Het resultaat mag er zijn: in de clubs en op festivals staat het publiek al snel te dringen als Kav Verhouzer aantreedt voor een van zijn spectaculaire DJ-performances. Indruk maakt hij met zijn uplifting tracks met melodische breaks – bijna zonder uitzondering opbouwend naar een climax die het publiek zelfs aan het einde van een lange avond nog één keer euforisch uit zijn dak laat gaan.

Kav Verhouzer inhuren voor club of festival

Hoe toepasselijk is dan ook de naam van zijn eerste hitsingle in 2014: ‘Voetjes van de vloer’. De track is het resultaat van een vruchtbare samenwerking met zangeres Sophie Driebeek en haalt zelfs de geschiedenisboeken als eerste officieel uitgebrachte deep house track met Nederlandse vocal.

Niet veel later maakt de DJ een nieuwe klapper met ‘Hot Skin” – dit keer een samenwerking met de bekende DJ Sam Feldt. Binnen recordtempo haalt de track 12 miljoen streams op Spotify. Bijna net zo goed (8 miljoen streams) scoort zijn remix van Mr. Probz – ‘Nothing really matters’.

DJ Kav Verhouzer boeken voor een optreden

Het blijkt het begin van een explosieve groei van het aantal streams van Kav Verhouzer-tracks op kanalen als Spotify en Soundcloud. Het eerstgenoemde platform ziet de DJ zelfs als grote belofte voor de toekomst en plaatst hem in de illustere Spotlight on 2016.

Hier begint het grote succes van de producer pas echt. Tal van festivals en clubs willen hem inhuren en ook haalt hij regelmatig de internationale media. De gewilde DJ stapelt hit op hit waarvan ‘Get What You Came For’ (samen met BullySongs) en Krokobil (met Yellow Claw) het meest in het oog springen.

Het laatste succes van Kav Verhouzer is de single ‘Stap voor stap’ (met Sjaak), die hoge ogen gooit in hitlijsten als de Single Top 100 en Top 40. Intussen toert de razend populaire DJ de hele wereld rond en verovert hij clubs en festivals met zijn opzwepende en melodische tunes.

Kav Verhouzer inhuren via Artiestenbureau.nl

Het mag dan ook duidelijk zijn: het boeken van de succesvolle DJ Kav Verhouzer verzekert u van een enthousiast publiek en een spetterende performance. Dit supertalent kan ook uw zaal of festivalarea naar zijn hand zetten en is nu eenvoudig en snel te boeken via Artiestenbureau. Meer weten? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Foto's

Kav Verhouzer Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl