Keys & Copper boeken

Met miljoenen streams op Spotify en YouTube is popduo Keys & Copper flink aan de weg aan het timmeren om een fanbase op te bouwen en die te voorzien van smaakvolle, funky dance tracks.
Deze twee multi instrumentalisten gebruiken hun eigen vocals, sax, piano, gitaar en percussie om zowel om hun producties vorm te geven als dynamische live shows te geven die een lust zijn voor het oog én oor!

ACHIEVEMENTS
Sinds hun eerste release in 2017 is Keys & Copper gefeatured in Spotify’s New Music Friday, Viral 50, Apple Music’s ‘The A List Dance’, Deezer Deephouse Germany en grote YouTube kanalen met miljoenen volgers. De eerste release Come Back To Me werd gesynced onder een NPO1 tv-programma. Verder zijn ze een vaak geboekte act met optredens in Beachclub New York Kreta, Carré Amsterdam, Ahoy Rotterdam en AFAS Live. En zijn ze op SLAM! FM in de mixmarathon te horen geweest met een eigen radiomix, check:

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2019-11-18 om 13.32.25

Keys & Copper Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl