Kraak & Smaak boeken

Kraak & Smaak band
‘One of the hottest groups around! Kraak & Smaak are fucking amazing!!’ aldus de wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton. Na Perez behoort ook Kanye West sinds kort tot fan gezien zijn blog begin november. Dat deze beroemdheden onze Nederlandse helden kennen is niet zo gek gezien het succes van Kraak en Smaak in de VS. En niet alleen in Amerika, deze dj’s met live band hebben het afgelopen jaar ongeveer elk continent wel gezien. Dat hun combinatie van dance met funk en soul er één van goud is, blijkt wel uit de reactie van het publiek dat waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens de optredens. Geen wonder dus dat ‘Squeeze Me’ – eerste single van het nieuwe album ‘Plastic People’ – in Nederland en ook in o.a. de VS een hit was. Begin 2009 kwam de nieuwste single ‘Man Of Constant Sorrow’ uit.

Sinds het verschijnen van hun laatste album ‘Chrome Waves’ in 2013 hebben de heren van Kraak & Smaak niet stilgezeten. Ze deden live shows en DJ sets in Europa, Azië, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika en maakten remixes voor onder meer Röyksopp en de Keep on Searching radio show. Daarnaast richtten ze hun eigen label Boogie Angst op. Daarop zijn inmiddels releases verschenen van opkomende Nederlandse acts als Moods en Saux. Gelukkig was er ook nog ruimte om te sleutelen aan nieuw materiaal in 2015 kwam de single ‘All I Want Is You’ uit en in 2017 releasen zij ‘Juicy Fruit’, hun gloednieuwe album.

Kraak & Smaak dj
Kraak & Smaak DJ ’s, niet te verwarren met de live formatie, zijn evenals de band wereldwijd de dansvloeren van clubs en de harten van dansminnend publiek van festivals aan het veroveren. Hun eclectische ‘blend of music taste’ varieert van funk en breakbeats naar mash ups, minimal en house. Naast festivals en clubs in Nederlands, Turkije, Zweden, Hongarije, Zwitserland, Griekenland, België, Spanje, Duitsland en Oostenrijk weten de jongens ook menig bedrijfsevent smaakvol te kraken!

Download PDF

Kraak & Smaak Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459