La Fuente boeken

La Fuente, de artiestennaam van Job Schmeltzer uit Eindhoven, is de vleesgeworden ‘feel good factor’ voor een knallend feestje. Met zijn unieke stijl en originele sound onderscheidt hij zich van zijn collega’s. Dit is housemuziek op z’n allerbest – opzwepend, energiek en geweldig opbeurend. En u kunt La Fuente bij ons inhuren voor een moddervette set.

Deze DJ kenmerkt zich door zijn ongeëvenaarde, energieke performance op het podium. Hij brengt die heerlijke, goede vibeen zorgt ervoor dat het dak eraf gaat. Zijn missie is dan ook simpel: de dansvloer in beweging brengen, onvergetelijke momenten creëren en verwachtingen overtreffen. Aan alles komt misschien een einde, maar herinneringen blijven voor altijd.

Biografie van La Fuente

La Fuente laat zich al op jonge leeftijd inspireren door elektronische muziek. De Brabander rolt langzaam maar zeker in het vak van DJ en speelt honderdende gigs op Nederlandse bodem. Na verloop van tijd wordt hij opgemerkt en brandt zijn internationale carrière los. Inmiddels beschikt hij over een gepassioneerde schare trouwe fans en volgers, die hem over de hele wereld bezoeken voor een onvergetelijke avond.

Muziek, zo zegt hij, moet je niet horen maar voelen. Zijn hit ‘Bang Bang’, die hij uitbrengt op het label van Laidback Luke, is inmiddels een klassieker in de scene. Maar ook ‘Dounia’, ‘Fancy Fair’, ‘Buzzing’ en ‘Matador’ helpen hem bij het veroveren van een voornaam plaatsje in de wereld van de elektronica. Zijn laatste release ‘Funk You’ duikt in de miljoenen views en listens op YouTubeen Spotify.

La Fuente inhuren voor een daverende liveshow

“Mijn fans zijn mijn vrienden, die ik behandel alsof het familie is.” Die uitspraak zegt veel over de wijze waarop La Fuente naar de top van de internationale DJ-scene is geklommen. Hij vindt een avond pas écht  geslaagd als de volledige zaal uit z’n dak gaat. Overal ter wereld – van Europa tot de VS, en van Azië tot Zuid-Amerika – is La Fuente te boeken voor een zinsbegoochelend optreden.

Wie nog niet overtuigd is, moet luisteren naar zijn maandlijkse HQ-broadcast ‘Full Colours’. Hierin verkent La Fuente zijn creativiteit door een kleur te kiezen om de vibevan zijn show op aan te passen. Deze populaire podcast levert hem iedere maand opnieuw een solide positie op in de Itunes Top 10. Tussendoor kunt u La Fuente uiteraard blijven inhuren voor een daverende liveshow.

Razendsnel en veilig La Fuente boeken

Wilt u La Fuente inhuren voor een spetterend liveoptreden? Neem dan contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht met vragen over prijzen, beschikbaarheid en aanvullende voorwaarden. Laat het ons dus weten, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug met een passende reactie, eventueel inclusief vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

 

 

Download PDF

La Fuente Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459