LA The Voices boeken

Los Angeles, The Voices is een muziekgroep die werd opgericht door zanger Gordon, die de groep inmiddels heeft verlaten. U kunt genieten van de stemmen van de klassiek geschoolde zangers en Los Angeles, The Voices inhuren voor een optreden.

Holland’s Got Talent
Los Angeles, The Voices werd bij elkaar gebracht door Gordon en verscheen in september 2010 met de eerste single Blijf veilig bij mij. De band zong het nummer voor het eerst tijdens de finale van Holland’s Got Talent, waar Gordon in de jury zat.

Het nummer haalde direct de derde plaats in de Download Top 200 van iTunes. Nog dezelfde week was LA, The Voices te bewonderen bij Life4You en Koffietijd. Ook waren zij te horen op 100%NL.

Een aantal maanden later kwam het debuutalbum Los Angeles uit. Voor acht van de dertien nummers op het album schreef Gordon de tekst. Tevens componeerde hij de titelsong.

Het album werd een succes nog hetzelfde jaar ontving de band in Carré een gouden plaat. In mei 2011 was Los Angeles, The Voices vervolgens te gast bij het concert van de Toppers in de Amsterdam ArenA.

Eurovisiesongfestival
In 2012 schreef de groep zich vervolgens in om mee te doen aan Die Grosse Entscheidungsshow in Zwitserland om zich zodoende namens Zwitserland te plaatsen voor het Eurovisiesongfestival 2013. De nummers White Horses en Change is Gonna Come gingen echter niet door naar de finale.

In 2013 stapte Gordon uit de groep omdat hij te druk was met zijn eigen carrière en de andere bandleden niet in de weg wilde staan.

De vier overgebleven zangers van Los Angeles, The Voices treden nog steeds op. Wilt u Los Angeles, The Voices boeken voor een concert? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

LA The Voices Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459