Lady Linn boeken

Lady Linn & Her Magnificent Seven is het Vlaamse antwoord op Caro Emerald. Met een soortgelijke sound scoorde de zangeres in eigen land hit na hit en nu is Nederland aan de beurt.

‘Een popplaat, dat is het geworden,’ aldus Lady Linn over de nieuwe plaat ‘No Goodbye at All’ die ze opnam met haar Magnificent Seven. Waarmee het hoge woord er meteen uit uit is: P-O-P!

‘No Goodbye at All’ werd opgenomen in Parijs, in Studio Ferber, onder auspiciën van de befaamde producer Renaud Letang, bekend van z’n plaatwerk met o.a. Jane Birkin, Feist, Mocky en Jamie Lidell. Lady Linn ‘Heel grappig, iedere plaat die ik de afgelopen jaren echt goed vond klinken, Feist, Jamie Lidell en vooral die van Mocky, bleek geproducet te zijn door Renaud Letang. Ik moest hem dus wel vragen om mijn tweede plaat te producen, want het was precies zijn minimalistische, en toch zo soulvolle geluid dat ik zocht voor mijn nieuwe nummers.’

De opvolger van de succesplaat ‘Here We Go Again’ is een even fris als authentiek klinkend album geworden, met songs waarin nu eens de meest extatische levenslust wordt bezongen, en dan weer de melancholie wordt opgezocht.

Download PDF

Lady Linn Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459