Lasgo boeken

Lasgo is een Belgische danceact, die vanaf 2001 furore maakt met hitsingles als ‘Something’ en ‘Alone’. De oorspronkelijke formatie met producer Dave McCullen en zangeres Evin Goffin houdt het in 2008 voor gezien, maar voor Lasgo betekent dat een nieuw begin. Nu, ruim tien jaar later, zijn producer Peter Luts en zangeres Jelle van Dael van Lasgo nog altijd te boeken voor een live spektakelstuk!

Lasgo combineert tijdens optredens oud werk met nieuwe hits, zoals ‘Out of my mind’ – het eerste succes na de wisseling van de wacht in 2008. Deze Vlamingen weten als geen ander wat het publiek verlangt en spelen daar gretig op in. Lasgo staat dan ook garant voor een feestje waar het einde altijd te vroeg komt.

Biografie van Lasgo

De grote doorbraak van de Belgische danceact vindt plaats in 2001 met ‘Something’. De single reikt tot de zevende plek in de Nederlandse Top 40. Het nummer maakt ook deel uit van debuutalbum ‘Some Things’, dat liefst 10 weken in de Album Top 100 staat. Ook ‘Alone’ en ‘Pray’, eveneens afkomstig van het eerste album, worden grijsgedraaid op radiostations in de hele Benelux.

In 2008 houdt Lasgo op te bestaan in de originele bezetting. Met vers bloed in de gelederen zet de danceact zijn succesvolle bestaan nog datzelfde jaar vrolijk voort. Bij een talentenjacht wordt een nieuwe zangeres gevonden. Naast ‘Out of my mind’ gooit ook opvolger ‘Gone’ en later ‘Lost’ hoge ogen. De singles en het album ‘Smile’ (2009) bevestigen wat fans dan allang weten: Lasgo is (opnieuw) een act om rekening mee te houden.

Lasgo inhuren voor een optreden of liveshow

De optredens van Lasgo zijn befaamd. De Belgen strooien met melodieuze, opzwepende en euforische hits alsof het pepernoten zijn. Geen ziel die niet uit zijn plaat gaat als zangeres Jelle haar stem over de rake klappen van beats laat glijden. Een optreden van Lasgo is een duik in het verleden, maar altijd met het oog op het heden. Een best of voor kinderen van de 90’s én feestbeesten van nu.

Zin in een avondje ongedwongen genieten, dansen en meezingen met al het lekkers dat deze Belgen de voorbije decennia hebben geproduceerd? Om even in trance te verkeren? Lasgo is bij ons in te huren als tape-act van 30 minuten, met een B-set tot 800 personen.

Veilig, snel en vertrouwd Lasgo boeken voor een concert

Wilt u de Belgische dancesensatie Lasgo inhuren voor een knallend optreden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden van deze artiest. U ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur een reactie, inclusief vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Foto's

Lasgo Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl