Laura Fygi boeken

Zangeres Laura Fygi viert over de hele wereld triomfen met haar exotische verschijning en zeer persoonlijke vertolkingen van klassieke songs.

Veelzijdig
Laura Fygi is opgegroeid in Uruguay, als dochter van een Egyptische buikdanseres. Haar muzikale carrière begint in Nederland begin jaren tachtig als lid van de uitdagende meidengroep Centerfold. Daarna vindt Laura zichzelf vele malen opnieuw uit. Zij heeft een hekel aan hokjes en bewandelt vele muzikale wegen. Zij zingt zowel jazz en Latin als chansons. Haar voortdurende zoektocht naar vernieuwing resulteert onder meer in samenwerkingsverbanden met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Laura Fygi wint een Edison, ontvangt diverse gouden en platina platen en speelt in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

Uitstraling
Laura Fygi treedt op in heel Europa, Zuid-Amerika en Azie, en slaagt er zelfs in de Chinese markt te veroveren. Een ding is overal hetzelfde: haar uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd vele harten steelt. Het geheim van haar succes is te vinden in een combinatie van factoren. Om te beginnen kan Laura fantastisch zingen. Zij heeft een husky stem, een prachtige dictie en geweldige timing. Daarbij voegt Laura een internationale uitstraling en weet zij van elke song een verhaal te maken dat de toeschouwer raakt.

 

Download PDF

Laura Fygi Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459