Laura van Kaam boeken

De toen 15 jarige Laura van Kaam is de winnares van The voice Kids 2013.
Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato.

Laura van Kaam houdt vooral van rustige ballads, zoals van Ilse de Lange. Eigenlijk houdt ze van kleine pop ballads en vooral Engelstalig, soms Nederlandstalig. Laura doet momenteel 3 havo van het Isala Almende College in Silvolde en haalt prima cijfers.
Laura boeken voor een optreden is ook mogelijk, als zijn de mogelijkheden om haar te boeken beperkt gezien haar leeftijd.

Ze krijgt al 2,5 jaar zangles en is zeer muzikaal. Zij speelt piano en gitaar. Naast het zingen en muziek maken rijdt ze graag paard.

Laura is een country meisje. Niet alleen omdat zij gitaar speelt en paard rijdt, maar ze heeft ook een country geluid (met een snik). Ze was ontzettend blij toen Marco voor haar omdraaide omdat zij een grote fan is. Ook schrijft Laura af en toe zelf muziek!

Laura heeft een platencontract bij 8ball Music gewonnen en een studiebeurs van 10.000 euro.
Haar eerste single is haar eigen versie van ‘Edge of Glory’ van Lady Gaga.

Haar carrière begint al goed met een optreden tijdens de Europese première van de vernieuwde show Disney Dreams in Disneyland Parijs en een theatertour met de overige 5 finalisten door heel Nederland

Download PDF

Laura van Kaam Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459