Laura Vlasblom boeken

Door haar bijzondere stemkwaliteiten en theatergevoel is zangeres, musicalster en stemactrice Laura Vlasbom als geen ander in staat diverse muzikale genres met passie en overtuiging neer te zetten. Van stevige rock tot lieflijke ballads: als Laura zingt, kan niemand om haar heen.

Alles heeft een ritme
Laura Vlasblom maakt al vroeg kennis met de showbizz via het bekende programma Kinderen voor Kinderen. Bekendheid bij het grote publiek verwerft zij met de meidengroep Frizzle Sizzle, die in 1986 met het nummer ‘Alles heeft een ritme’ ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Na enkele hits valt de groep begin jaren ‘90 uit elkaar en start Laura een solocarrière in de muziek, waarbij haar veelzijdigheid opvalt. Zij treedt op in diverse theaterproducties en verzorgt verder onder meer de nasynchronisatie van tal van Walt Disney-films.

Soloshow
In een speciale soloshow brengt Laura Vlasbom een swingend programma, waarin de grootste hits van artiesten als Madonna, Beyoncé, Destiny Child en Christina Aquilera voorbijkomen. Met een tweetal dansers maakt zij er een spetterend geheel van, waarbij niemand stil kan blijven zitten.

 

Download PDF

Laura Vlasblom Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459