Laurrhie Brouns (The Voice of Holland) boeken

Je hebt mensen die hun leven lang op zoek zijn naar hetgeen dat zij ècht willen doen. Maar in enkele gevallen is het van kleins af aan overduidelijk. Muziek maken, zingen en songs schrijven is altijd Laurrhie Brouns grootste passie geweest. Zij studeerde af op het consevatorium in Amsterdam. Pas 23 jaar jong is dit talent van internationale allure en waar we nog veel van gaan horen. Ze mag dan nog niet zo oud zijn, toch heeft ze heel wat indrukwekkende dingen op haar cv staan. Zo heeft zij 3 keer in een volle Arena (Amsterdam) mogen zingen voor ca 50.000 man publiek, heeft zij het podium gedeeld met Emeli Sande, Bob Marley’s band The Wailers, zong ze met Candy dulfer in club dauphine en was zij 1 van de artiesten die optrad tijdens de door Boris georganiseerde Tribute to Michael Jackson in Paradiso.

Haar stem is zelfs aan de andere kant van de zee opgevallen. Zo noemde en prees het grootste music magazine in de UK; ‘RWDmag’ (waar artiesten als Beyoncé en Rihanna in ge-featured worden) haar stem en wordt ze in de US al “een sensatie” genoemd. Ze is er helemaal klaar voor om haar plekje in de muziekwereld te veroveren en haar passie met iedereen te delen. Het grote publiek leerde haar kennen door haar deelname aan The Voice Of Holland (seizoen 2012). Hier zat zij in de befaamde poule van Trijntje Oosterhuis. Haar deelname bleef alles behalve onopgemerkt. Sterker nog, Laurrhie was vanaf de blind auditions de grote publiekslieveling. Inmiddels is Laurrhie beland in een nieuwe fase van haar muzikale carrière en is zij druk bezig met het schrijven van songs en het geven van optredens in het land. Met haar krachtige stem en spontaniteit weet zij van elk optreden weer een succes te maken waar het publiek nog lang over na zal praten.

Binnenkort gaat Laurrhie samenwerken met de hitproducers van o.a. Ri hanna voor haar eerste release die naar alle waarschijnlijk als eerste in The Uk zal worden uitgebracht.

Download PDF

Laurrhie Brouns (The Voice of Holland) Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459