Le Le boeken

Le Le is het muzikale equivalent van een glas champagne uit een champagneglas. Het verschil met wijn uit een pak, uit een plastic bekertje (of rechtstreeks uit het pak), is de afkomst en de samenstelling.

Het fundament van deze supergroep bestaat uit Rimer London, Piet Parra, de uitvinder van het snavelbekdier en Serge Faberyayo, de woorden-Hans Kazan van het fenomeen De Jeugd van Tegenwoordig.

Tezamen vormen zij een smeltkroes van genialiteit waar de heilige drie eenheid graag een puntje aan zou willen likken. Nu weet iedereen dat het beter is om het goddelijke niet te benoemen, maar met Le Le komen we toch een heel eind zonder bepaalde kosmische grootheden in het gezicht te fluimen.

Voor diegenen die onder een steen hebben gelegen en hits als ‘Skinny Jeans’,‘Breakfast’ en ‘Neen’ niet kennen, muzikaal gezien brengen dezediscomonsters oorstrelende bangers. Afkomstig van de Magnetron Music albums‘Flage’ en het recentelijk uitgebrachte ‘PartyTime’. Internationaal bracht Gomma Records het album ‘Le Classics’ uit.

Tussen deze albums door verwenden ze dansminnend clubber met EP’s als ‘La Bouche’ en  ‘Marble’.

Betreffende hun live shows. Verwacht grafisch spektakel. Verwacht klasse in de klasse van prinses Stephanie van Monaco. Verwacht waanzin uit de speakers. Verwacht liefdevolle melodieën, stampende bassen, hele liedjes en verwacht vooral het onverwachte. Le Le is beschikbaar voor clubshows rondom het album PartyTime.

Download PDF

Le Le Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459