Lenny Keylard boeken

Lenny Keylard is gek op reggae. Alle facetten van het genre intrigeren hem: de levensstijl, de filosofie en uiteraard de muziek. Bij het grote publiek is hij vooral bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. U kunt Lenny Keylard inhuren voor een heerlijk reggaeoptreden.

Bob Marley
Keylard werd al op jonge leeftijd gegrepen door muziek en dan vooral de reggae van Bob Marley en de muziek van Eric Clapton en de Eagles. Hij leerde gitaar spelen van zijn opa en ging direct zijn eigen nummers schrijven.

In 2011 leerde Nederland Lenny Keylard kennen toen hij meedeed aan de The Voice of Holland. Hij maakte het publiek deelgenoot van zijn passie voor reggae en werd door menigeen geroemd om zijn prachtige spel en positieve uitstraling.

Verpleger
Nadat Keylard in zijn jeugd meerdere baantjes had besloot hij, als fan van ziekenhuisseries, op een dag dat hij verpleegkundige wilde worden. Hij belde naar het ziekenhuis en ging de opleiding tot verpleegkundige volgen. Hij specialiseerde zich als gipsverbandmedewerker en werkt tegenwoordig in het ziekenhuis.

In het weekend staat hij echter het liefst op het podium om zijn geliefde reggae te laten horen. U kunt Lenny Keylard inhuren voor een optreden en worden ondergedompeld in de wereld van de reggae. Neem voor meer informatie over Lenny Keylard contact op met artiestenbureau.nl

Download PDF

Lenny Keylard Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459