Leon Sherman boeken

Leon Shermans heeft al heel wat plekken van de wereld gezien als MC en zanger van de populaire groep Shermanology. Samen met Afrojack en Avicii scoorde Shermanology grote wereldhits. Na 4,5 jaar stapte Leon uit de groep, omdat hij verder wilde als solo artiest. Tevens is Leon Sherman actief als leadzanger van de band Royal Beat. The voice of Holland is voor hem een mooie stap naar zijn solocarrière. Leon zong tijdens zijn Blind Audition het nummer ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars en deed dat overtuigend: Alle coaches draaiden voor hem. Leon had dus de luxe om te kiezen tussen vier coaches. Uiteindelijk koos hij voor Ali B. Maar coach Ali maakte het hem niet makkelijk in The Battles. Hij moest het opnemen tegen Dwight. Dwight ging er met de winst vandoor, maar gelukkig was daar de steal van Guus voor Leon. In de StealRoom zag Leon menig talent komen en gaan.

Boekingen Leon Sherman

Na twee zenuwslopende Battle-afleveringen kon Leon rustig ademhalen: door naar The Knockouts. Bij The Knockouts is het erop of eronder. Leon liet heel Nederland smelten met zijn versie van ‘Run To You’ en ook de coaches waren bijzonder gecharmeerd van deze performance. Leon verdiende hiermee een stoel binnen team Guus en dus zien we Leon terug in de liveshow!

Download PDF

Leon Sherman Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459