Lil’ Kleine  boeken

Wie Lil’ Kleine enkel kent van de megahit ‘Drank & Drugs’ moet vooral even verder lezen. De geboren en getogen Amsterdammer wordt dankzij die track weliswaar in één klap wereldberoemd in Nederland (en België, en daarbuiten…), maar hij timmert al een stuk langer aan de weg. Jorik Scholten – die naam staat in zijn paspoort – is namelijk al vanaf zijn achtste bezig met zingen en acteren. En u kunt multitalent Lil’ Kleine bij ons inhuren voor concerten en optredens.

Kenmerkend voor zijn werk als muzikant is zijn onvervalste Amsterdamse tongval, die hij op geen enkele wijze probeert te verbergen. Laat Lil’ Kleine maar gewoon zijn wie hij is, want dat werkt nu eenmaal het beste. Zijn fans geven hem gelijk: zij aanbidden hem om zijn directe lyrics, waarin hij ook regelmatig zijn gevoel laat spreken. Frisse Nederhop/pop met een lach en een traan, zogezegd. Of – zoals u zal ervaren bij het boeken van Lil’ Kleine – om op te stuiteren.

Biografie van Lil’ Kleine

Geboren op de Wallen, opgegroeid in de Jordaan en later verhuisd naar Oost. Laat er geen misverstand over bestaan: Lil’ Kleine ís Amsterdam. De  branie die daarmee gepaard gaat is voor het eerst zichtbaar in het programma Praatjesmakers, waar hij als tienjarig mannetje vertelt over zijn ambities als rapper. Maar ja, dan moet je dat nog wel even waarmaken. Put your money where your mouth is.

Dat is gelukt. Hij debuteert als muzikant met zijn EP ‘Tuig van de Richel’ (2012) en oogst lof met zijn uitvoering van ‘Zo Verdomd Alleen’, samen met Danny de Munk in het tv-programma ‘Ali B op Volle Toeren’. In 2015 brengt hij samen met andere rappers het album ‘New Wave’, met daarop de hitsingles ‘Zeg dat niet’ en ‘Drank & Drugs’. Zijn definitieve doorbraak is daarmee een feit. De albums ‘WOP!’ (2016) en ‘Alleen’ (2017) zetten zijn sterrenstatus verder kracht bij.

Lil’ Kleine inhuren als artiest voor uw evenement

Ook zijn optredens worden overal met groot enthousiasme ontvangen, wat ervoor zorgt dat ook de grote festivalbazen er niet meer aan ontkomen om Lil’ Kleine te boeken. In 2018 maakt hij bijvoorbeeld furore op Pinkpop. Eerder is hij al te zien op Lowlands, waar hij samen met zijn goede vriend Ronnie Flex verantwoordelijk is voor de prettig gestoorde chaos bij een knallende verrassingsact.

Wilt u van uw evenement, feest of festival ook iets speciaals maken, dan begint dat bij het boeken van een spraakmakende artiest of artiesten. Het inhuren van Lil’ Kleine als muzikant staat garant voor een spetterende show. Niet alleen geniet hij een enorme populariteit bij jongeren en jongvolwassenen, ook weet deze rasartiest hoe hij een groot en gemêleerd publiek om zijn vinger windt.

Lil’ Kleine boeken: prijs en voorwaarden

Op zoek naar een échte smaakmaker voor een evenement of festival? Lil’ Kleine boeken is bij ons een fluitje van een cent. Wilt u meer weten over de voorwaarden en de prijs voor een optreden van deze artiest? Neem dan contact met ons op voor alle gegevens. Indien gewenst kunt u uiteraard ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Lil’ Kleine  Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459