Liptease boeken

Liptease is Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten is bekend bij vele. Mede bekend van het televisie programma Holland’s Got Talent, heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de live muziek van Liptease puur en uitdagend is.

Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler, zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis, het zorgt ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies!

Ze hebben in het najaar 2014 enorme sprongen gemaakt. Eindelijk was hun perfectie, vakkundigheid en gedrevenheid te zien op het grote toneel en het is met grootse armen ontvangen. Voorop gesteld dat deze band zonder het uitbrengen van 1 enkele plaat of single het zo ver weet te schoppen, verteld ons heel veel over hun live performance. Dit is ook de hoeksteen van deze “must have” band, Liptease.

Kortom, Een genot om naar te kijken, luisteren en vooral om op te dansen. Een publiekstrekker van grote waarde en een niet te stoppen stoomtrein, met de ambitie alleen maar groter te worden. Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een anders avondje plezier met je vrienden, want Liptease is Coming to Town!

LIPTEASE zijn:

Foxy Sjharlie (Sjharlie Vos) – Vocals Candy Randy (Randy Soearno) – Vocals Wild Cat Katie (Katie van Stenis) – Vocals Jesse James (Jesse van der Heijden) – Kontrabass WahWah Wes (Wesley Nuis) – Gitarre Banging Burger (Marc Burger) – Drums

Download PDF

Liptease Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459