Loïs Lane boeken

Loïs Lane kennen we vooral als de zusjes Klemann. Toch was het Monique Klemann die samen met haar vriend Tijn Touber in 1983 de band Loïs Lane opricht. Twee jaar later vraagt ze haar zus Suzanne de band te versterken voor een optreden van ‘de Grote prijs van Nederland’. De zusjes vullen elkaar goed aan en klinken samen zo mooi dat Loïs Lane voortaan met twee zangeressen zal optreden.

Voor de film ‘Amsterdamned’ van Dick Maas krijgt Loïs Lane de kans om de titelsong in te zingen. Het nummer slaat aan. Een jaar laten verschijnt hun debuutalbum. Eind 1989 wordt het album platina. De carrière van Loïs Lane raakt in een stroomversnelling als Prince in 1990 contact met de zussen zoekt. Het nummer van Loïs Lane ‘I wanna be’ heeft de interesse van de internationale popster gewekt. Met het nummer ‘I wish I’d written that song’ staan ze in het voorprogramma van Prince in Londen. Hoogtepunt voor de dames is een serie optredens in de uitverkochte Wembley Arena.

De jaren hierna brengen ze toerend door. De veelvuldige concerten resulteren in een live album in 1993. Na de single ‘Simply Beautiful’ geproduceerd door Fluitsma en Van Tijn, besluit Loïs Lane het over een andere boeg te gooien. Loïs Lane goes ABBA. De serie Abba optredens is zo succesvol dat zij tot op de dag van vandaag veel Abba verzoeken krijgen.

In 2005 viert Loïs Lane haar 20 jarig jubileum. Vanaf het eerste concert is de ’20 jaar Loïs Lane’ tour een groot succes. De mix van oude en nieuwe nummers doet het goed bij de fans. Loïs Lane blijft veelvuldig optreden met deze mix van oude en nieuw nummers. Als publiek merk je dat Monique en Suzanne beide artiest zijn in hart en nieren. Vol passie en overgave brengen ze hun repertoire ten gehore.

Download PDF

Loïs Lane Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459