Lucas & Steve boeken

De Maastrichtenaren Lucas de Wert en Steven Jansen zijn de mannen achter het succesvolle DJ-duo Lucas & Steve, dat vanaf 2010 druk bezig is om de nationale en internationale top te bestormen. Hun muziek kan worden omschreven als een mix van brutale baselines, aangevuld met opzwepende melodieën. Bij ons kunt u Lucas & Steve inhuren voor een spectaculaire liveshow!

In die shows vallen ze veelvuldig terug op eigen werk, waaronder de hits ‘Mind Control’, ‘Summer on you’, ‘I could be wrong’ en ‘Up till dawn’. En er is meer op komst, want Lucas & Steve hebben de drive en ambitie om alsmaar beter te worden in wat ze doen. Support van collega’s als Tiësto, Hardwell, Oliver Heldens en Fedde le Grand zegt eigenlijk al meer dan genoeg: deze twee gaan het maken!

Biografie van Lucas & Steve

Lucas & Steve beschikken allebei over enige clubervaring als ze in 2010 besluiten om hun krachten te bundelen. De eerste jaren gebruiken de heren om veel materiaal te produceren en een eigen identiteit te vinden. Na een aantal eigen releases tekenen ze in 2014 bij Spinnin’ Deep – een dochterlabel van het befaamde Spinnin’ Records. Met ‘Make it right’ scoren ze in 2016 hun eerste echte hit.

Wat daarna gebeurt, ziet niemand aankomen. ‘Summer on you’, een productie in samenwerking met Sam Feldt en Wulf, schiet naar de top van de hitlijsten en wordt meer dan 52 miljoen keer beluisterd op Spotify. Met ‘Up till dawn’ zetten Lucas & Steve het succes voort: de track blijft net één plekje verwijderd van de allerhoogste notering in de Single Top 100. En het einde is nog niet in zicht.

Lucas & Steve inhuren voor een concert of liveoptreden

“Onze sound blijft zich ontwikkelen, dat kunnen we garanderen. Maar onze tracks zullen altijd herkenbaar blijven aan de opzwepende melodieën, zoete harmonieën en maximale energie.” Was getekend: Lucas & Steve. Bij het boeken van het dit duo voor een concert weet u dus wat u kunt verwachten – nu én in de nabije toekomst.

Het doel van dit aimabele Limburse DJ-duo is de wereld kennis laten maken met hun sound. Het maakt ze niet uit waar: van Mexico tot India, en van Bali tot Japan. “En als we dan toch bezig zijn, willen we er ook een lekker feestje van maken!” U bent dus gewaarschuwd: het dak moet eraf en gáát eraf als Lucas & Steve hun favoriete wapens – knallende beats – van stal halen.

Snel, veilig en vertrouwd Lucas & Steve boeken

Voor het inhuren van Lucas & Steve bent u bij Artiestenbureau.nl op de juiste plek. Wilt u contact opnemen met deze artiesten? Of bent u op zoek naar meer informatie over prijzen en beschikbaarheid? Laat het ons weten. U ontvangt binnen 24 uur een passende reactie, indien gewenst inclusief (vrijblijvende) offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Lucas & Steve Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl