Maame Joses boeken

Soulvolle liedjes recht uit het hart, dat typeert singer songwriter Maame Joses. Akoestisch op gitaar of voluit met band, ze verrast door eigenzinnige covers en zelfgeschreven materiaal. Een diepe stem neemt de luisteraar mee naar haar beleving, haar verhaal. Van klein en gevoelig tot ritmisch en groots, Maame geniet van het spelen met haar band uit Arnhem waar zij sinds 2006 woonachtig is.

Hierbij de uitnodiging om mee te gaan naar Maame’s wereld van soul, pop, blues, gospel en folk!

Opgegroeid in Engeland, Ghana en Nederland geniet ze van internationale muzikale invloeden.

Ze begon ooit als solist in een gospelkoor en luistert onder andere naar Ella Fitzgerald, Des’ree, Sting en  Stevie Wonder. In Australië ontdekte ze op haar negentiende het repertoire van Tracey Chapman en begon daar de liedjes van deze artiest te vertolken. ‘Het mooiste vind ik het contact met het publiek, de herkenning op hun gezicht als een liedje de juiste snaar raakt. Als we tegelijkertijd hetzelfde voelen.’

Ze heeft gespeeld met Frank Boeijen in Nederland en België. In 2010 werd ze halve finalist in de Grote Prijs van Nederland competitie. In 2012 verwierf ze dezelfde positie in ‘The Voice of Holland’.

Haar band bestaat uit Bram Brokken (gitaar), Bouwe Bruins (toetsen), Leo Mongula (bas) en Martin Verdonk (percussie).

Download PDF

Maame Joses Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459