Maan boeken

Het succesverhaal van Maan leest als een spannend meisjesboek. Dat boek begint met de deelname aan The Voice of Holland en niet veel later de winst van deze talentshow. Inmiddels heeft de zangeres succes op succes gestapeld en nog vele hoofdstukken aan haar nu al imposante carrière toegevoegd. Via Artiestenbureau kunt u deze getalenteerde artieste snel en makkelijk boeken.

Biografie van Maan

Een muzikale carrière is voor de jonge Maan niet altijd vanzelfsprekend. Ze wint in haar tienerjaren een plaatselijke talentenjacht en treedt met de band Fortuned op als zangeres op festivals. Toch domineert muziek niet haar jeugd. Ze haalt haar diploma aan het Murmellius Gymnasium in Alkmaar en twijfelt of ze medicijnen of psychologie wil studeren. Het wordt uiteindelijk een tussenjaar.

De muzikale ambities laten Maan namelijk niet los. Studeren kan altijd later nog en daarom besluit ze zich een jaar lang op de muziek te richten. De zangeres schrijft zich in voor de blind auditions van talentenjacht The Voice of Holland en krijgt Marco Borsato als coach. De uitkomst is bij vrijwel elke Nederlander bekend: ze wint de finale met de single ‘Perfect World’ van producer Hardwell.

Maan inhuren voor optreden op een festival

Na de winst van het televisieprogramma rijst de ster van Maan razendsnel. Vele grote evenementorganisaties boeken haar voor een optreden en de getalenteerde zangeres staat binnen korte tijd op elk groot festival. Net als ‘Perfect World’ wordt haar nieuwe nummer ‘Ride It’ in 2016 een gouden plaat. Het blijkt de opmaat naar een jaar met alleen nog maar meer successen.

In 2017 brengt ze namelijk het goed ontvangen album ‘AM/PM’ uit en maakt ze indruk met de single ‘In Amsterdam’ – een samenwerking met rapper Sevn Alias. Aan het eind van dat jaar volgt een clubtour van zes shows en de commentaren zijn lovend. Maan inhuren voor een optreden blijkt een garantie voor een spetterend optreden van een begenadigd vocaliste.

Artiesten zoals Maan boeken: wat zijn de kosten?

Meer nog dan veel andere muzikanten blijkt Maan een veelzijdig artieste. Zo presenteert ze naast haar muzikale werkzaamheden het programma Soundcheckersbij KPN, is ze stemactrice in de film Singen neemt ze deel aan het RTL 4-programma Dance Dance Dance. Daarnaast doet de zangeres mee aan De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, vertolkt ze een gastrol in televisieserie Nieuwe Tijdenen jureert ze voor Junior Songfestival. Niet alleen eventorganisaties, maar ook televisieproducenten willen haar hierdoor steeds vaker inhuren voor uiteenlopende opdrachten.

Maar het boeken van Maan: wat kost dat eigenlijk? Vraag voor het antwoord op deze vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Artiestenbureau. Het inhuren van artiesten is in onze visie maatwerk en daarom zijn de kosten afhankelijk van uw specifieke wensen. Graag informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden voor een optreden van Maan.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Foto's

Maan Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459