Marco Borsato boeken

Marco Borsato is een van die zangers die eigenlijk geen toelichting behoeft. Vanaf zijn grote doorbraak met ‘Dromen zijn bedrog’, in 1994, gaat het in één rechte lijn omhoog voor de Alkmaarder van Italiaanse komaf. Succes na succes, hit na hit en het einde van de lange tocht is nog niet in zicht. Bij ons kunt u Marco Borsato snel, veilig en vertrouwd inhuren voor een geweldige liveshow.

Met zijn veertien (!) nummer één-hitsingles en zes (!) nummer één-albums mag Marco Borsato met recht een van de allergrootste artiesten van ons land worden genoemd. Wie kan er niet woord voor woord meezingen met zijn eerste, hierboven genoemde megahit, of nummers als ‘Waarom nou jij?’ en ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’? Inderdaad – dat kan toch iedereen?

Biografie van Marco Borsato

De muzikale carrière van Marco Borsato krijgt een geweldige boost als hij in 1990 de Soundmixshow wint. Toch duurt het dan nog vier voordat hij écht doorbreekt. ‘Dromen zijn bedrog’ is voor hem de raket waarmee hij definitief wordt gelanceerd. Het nummer staat liefst dertien weken lang op de eerste plek in de Top 40. Een nieuw record.

Wat hij daarna ook doet en met wie hij ook samenwerkt, alles gaat crescendo voor Marco. En passant verkoopt hij stadions uit, laat hij  hele concerthallen in katzwijm vallen. Daarnaast wint hij talloze awards en onderscheidingen, en doet hij van zich spreken als coach in The Voice of Hollanden The Voice Senior. Met recht een creatieve duizendpoot dus.

Marco Borsato inhuren voor concerten en liveshows

Tien keer de Kuip uitverkopen, 30 keer het Sportpaleis in Antwerpen platspelen en ruim 20 keer Ahoy op zijn kop zetten – het zijn indrukwekkende cijfers. Deze artiest blijft zichzelf vernieuwen, getuige ook zijn spectaculaire Symphonica in Rossshow, waarmee hij tien dagen op rij de Arnhemse GelreDome uitverkoopt. Marco Borsato boeken als artiest is het absolute summum.

En zeker niet alleen voor zijn fans. Hun enthousiasme wordt gedeeld door het Koninklijk Huis. In 2004 wordt Marco Borsato namelijk benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Hoeveel zangers kunnen hem dat nazeggen? De rasartiest dankt dat aan zijn geweldige oeuvre, maar ook aan zijn spectaculaire en spraakmakende concerten en shows. Alleen een tien met een griffel is voor hem goed genoeg.

Hoe kunt u Marco Borsato boeken?

Het inhuren van Marco Borsato voor een ongeëvenaarde liveshow of concert is heel eenvoudig. U kunt via ons contact opnemen met deze artiest. Ook voor meer informatie over de voorwaarden, de prijzen en beschikbaarheid bent u bij Artiestenbureau.nl aan het juiste adres. Laat het ons weten, dan ontvangt u binnen 24 uur een passende reactie en/of vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Foto's

Marco Borsato Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459