Mariska van Kolck boeken

Zangeres Mariska van Kolck is van vele markten thuis. Zij heeft diverse televisieprogramma’s gepresenteerd, maakte deel uit van het ‘Wie Ben Ik’- Team en schitterde in films als De Gulle Minnaar en Pipo en de P.P. Parelridder.

Musicals
Als zangeres maakt Mariska van Kolck vooral naam in de musicalwereld. In 2006 ontvangt zij de Oeuvre Award voor haar prestaties in het theater. Die prestaties zijn inderdaad niet gering. Zo schitterde Mariska in musicals als 42nd Street, De Kleine Zeemeermin, Oliver, Beauty and the Beast, Wat Zien Ik en De Jantjes. In 2007 speelt Mariska in de musical ‘Ciske de Rat’ de rol van Tante Jans. Ook geeft zij in het theaterseizoen 2008/2009 theaterconcerten onder de titel ‘Top Of The World’, met songs van The Carpenters. In 2009/2010 viert zij triomfen als Roxy Hart in de musical Chicago.

Duizendpoot
De muzikale duizendpoot Mariska van Kolck is breed inzetbaar. Zij is onder meer te boeken voor: een tape-optreden ‘Musical Highlights’ (met diverse bekende musicalsongs); tape-optreden ‘Ik Hou van Hollands!’ (met diverse bekende Hollandse meezingnummers); tape-optreden ‘Dance Classics’. Ook kan Mariska een selectie brengen van de geweldige nummers uit ‘De Jantjes’ (desgewenst in originele kledij). Ook voor het presenteren van uw evenement draait Mariska haar hand niet om. Zij is spontaan, flexibel en bovenal professioneel!

 

Download PDF

Mariska van Kolck Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459