Mark Dakriet boeken

Mark Dakriet is bekend van het R&B-kwartet Re-Play waarmee hij samen met Gordon de hit Never Nooit Meer scoorde. Tegenwoordig treedt de zanger solo op en kunt u Mark Dakriet boeken voor optredens.

De passie voor het zingen ontstond voor Dakriet al op de lagere school, waar hij samen met een klasgenootje op het afscheidsfeest het duet Endless Love van Diana Ross en Lionel Richie zong. Op dat moment wist hij dat hij beroemd wilde worden.

Re-Play
Dakriet belandde samen met drie zangers die hij kende van school uiteindelijk in de R&B-groep Re-Play. In de beginjaren zong het kwartet vooral Engelstalig en werden er twee singles in Duitsland uitgebracht. Na enige tijd besloot Re-Play echter op het Nederlands over te stappen.

Die keus bleek een schot in de roos. In 1996 kwam de eerste single van de groep in Nederland uit, die de tipparade haalde. Met het volgende nummer Kijk om je heen rijkte Re-Play in 1998 voor het eerst tot de Top 40.  Vervolgens ging de band een succesvolle samenwerking aan met Gordon. Het nummer Never Nooit Meer werd ingezonden voor het Nationaal Songfestival maar werd niet geselecteerd door de NOS. Desondanks werd het nummer een hit die de top-5 van de Top 40 haalde.  Re-Play won onder andere twee TMF-awards.

Solo
In 2003 maakte Dakriet in het programma Evers staat op bekend dat hij de band ging verlaten om solo verder te gaan. Samen met producer Giorgio Tuinfort bracht hij het album Dit Ben Ik uit. Het is een plaat met invloeden uit de jazz, rock, latin, klassieke en wereldmuziek.

Wilt u Mark Dakriet inhuren voor een optreden? Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

 

Download PDF

Mark Dakriet Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459