Mental theo boeken

Theo Nabuurs draaide als een van de eerste gabber dj’s in het zuiden van Nederland en Ramon Roelofs begon als DJ in een Haagse discotheek en draaide ook in een discotheek te Mallorca.

Hij sleutelde thuis aan gabberhouse-nummers en heeft in 1991 succes als R.J.’s Rule met de single Rave This Nation. Hij runde zijn eigen label Master Maximum Records. Omdat zijn contract met een platenmaatschappij zeer slecht beviel, veranderde hij zijn naam om bij andere maatschappijen platen te kunnen uitbrengen. Begin negentiger jaren ontmoet hij Theo Nabuurs (geboren te ‘s-Hertogenbosch) tijdens een Mallorca-reünie te Utrecht. Theo is discjockey op Mallorca, zijn bijnaam krijgt hij vanwege zijn opvallende manier van werken en presenteren.

Hij kent de muziek van Roelofs en wil graag met hem samenwerken. Samen gaan ze Master Maximum runnen en binnen twee weken brengen ze hun eerste single uit. Theo is ook de creator van werelds grootste hardcore verzamelaar Thunderdome , Theo regelde het samenstellen en uitbrengen van de Thunderdome compilaties. Onder de naam Speedcity Tour zijn ze een spraakmakende hardcore/gabber act dat begin jaren 90 over de hele wereld draaide als dj act.

1995 – 2009
Wonderfull Days verschijnt bij de grote platenmaatschappij Polygram. De single is niet alleen een hit in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Het duo doet 350 optredens in dit jaar en de jaren erna.
De populariteit van het duo is, met de laatste single Stars in ons land nog groter geworden en behalve in ons land staat hij momenteel in verschillende landen hoog genoteerd. In de zomer neemt het duo deel aan de Love Parade in Berlijn. De truck van het duo blijft tijdens de tocht steken op Kurfüstendamm waar ze een half uur lang stil staan en een show geven voor meer dan 1.000.000 ravers.

In de jaren erna scooren de beide heren in vele landen en verkopen miljoenen platen, daarna gaat Charly met Starsplash verder en gaat Theo tv maken bij o.a TMF, SBS6, MTV, Veronica en RTL.

Mental Theo scoorde afgelopen jaar een van de grootste hits aller tijden door een Nederlander gescoord met Basshunter samen. Theo schreef de hit : Now your you’re en verkocht miljoenen cd’s.

De “Dance” plaat zelf stond 5 weken lang op nr 1 in de UK en de VS. (world wide record Holder)

Inmiddels is Charly Lownoise Zen Meester geworden en geeft les, Theo is inmiddels aan het werken aan Vette remixen, pop en dance producties

Download PDF

Mental theo Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459