Michael Chitoe boeken

Michael Chitoe staat al op vijf jarige leeftijd op het podium om Michael Jackson na te doen. Dit was en is ook nog steeds zijn grote idool.  Op de leeftijd van twintig raakt hij in contact met Rutger Kroese en Giorgio Tuinfort, die op dat moment bezig zijn  een nieuwe Nederlandstalige R&B Groep op te zetten, genaamd Fa4iT. (Favourit).  Laatstgenoemde produceerd later voor Akon, Gwen Stefani, Lionel Richie én Michael Jackson. Na drie jaar vele optredens te hebben gedaan besluit de groep om uit elkaar te gaan.

In 2002 werkt Michael een jaar lang in de studio met, ex Re-Play zanger, Mark Dakriet en Giorgio Tuinfort.
Hierna doet Michael, samen met zijn broertje, Raymond, mee aan de talentenjacht:  `Alles voor de band Follow That Dream`, op RTL4, waar de gebroeders Ben en Dean Saunders uiteindelijk de voorkeur krijgen. Michael en Raymond komen tot de laatste zestien.

Sinds november 2010 is Michael Chitoe het `gezicht´ van de nieuwe Amsterdam City Spa Sarphatistraat, onderdeel van De Zwaluwhoeve. Op alle advertenties, folders, flyers, etc. staat Michael zijn gezicht.
Oktober 2010 maakt hij zijn eerste Engelstalige album, genaamd Uptown Downtown, een mix van soul en funky tracks.

Op 05 december 2010 brengt Michael Chitoe een van de nummers op dit album (`Tonight`) live ten gehore bij Harry Mens, in het programma Business Class op RTL7.

Download PDF

Michael Chitoe Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459