Michiel Borstlap boeken

Michiel Borstlap wordt internationaal gerekend tot de grootste jazzpianisten. Dit seizoen is hij met zijn nieuwe soloprogramma ‘Blue 2012’ in het theater te bewonderen met een aangename mix van jazz, pop en klassiek.

In het najaar van 2011 kwam zijn nieuwe CD Blue uit, een ode aan zijn in 2011 geboren dochter Blue Aegea. Michiel Borstlap over zijn nieuwe CD: “De nummers componeerde in een periode waarin ik heel veel samen was met mijn vrouw Ceylan en dochter Blue. Een periode vol mooie momenten die ik niet wilde vergeten, een goede tijd om nieuwe nummers te componeren. De songs beschrijven precies mijn gevoelens van toen. Daardoor is het een CD geworden waarin het accent veel meer ligt op het gevoel dan op de techniek.”

In de zomer van 2011 gaf Michiel Borstlap een concert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, waar hij met groot succes voor het eerst de songs van zijn nieuwe CD speelde. Het publiek reageerde uitzinnig!

Ook de theatertour was een groot succes en vraagt om een vervolg: Blue 2012!

Download PDF

Michiel Borstlap Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459