Miss Montreal boeken

Miss Montreal wordt door veel mensen in één adem genoemd met Sanne Hans. Niet zo gek, want als frontvrouw van de band én als Bekende Nederlander trekt de begenadigde zangeres veel aandacht naar zich toe. Aandacht die overigens alsmaar lijkt toe te nemen, want het boeken van haar succesvolle band staat hoog op de prioriteitenlijst van menig eventorganisator in binnen- en buitenland.

Biografie van Miss Montreal

Miss Montreal bestaat naast Sanne Hans uit vier andere bandleden. In 2008 maakt de band met debuutsingle ‘Just a Flirt’ direct indruk en een jaar later verschijnt debuutalbum ‘Miss Montreal’. De populariteit van de band stijgt gestaag en bereikt een hoogtepunt in 2010 met een gedenkwaardig concert in de Melkweg te Amsterdam en een tour door twintig Nederlandse steden.

Het blijkt nog maar het begin van de komeetachtige opkomst van de band en met name van de getalenteerde frontvrouw Sanne Hans. Niet voor niets is de theatertournee in 2012 (S-SS-SSSS-Sanne) een knipoog naar zowel de naam van leadzangeres als de onafscheidelijke stotter in haar stem. Het weerhoudt haar er niet van om haar stoutste dromen na te jagen en dat doet ze bovendien met groot succes: talloze events willen de artieste en haar band inhuren voor een optreden.

Wat kost Miss Montreal boeken?

In 2012 neemt de sterrenstatus van Sanne Hans – en daarmee de bekendheid van haar band Miss Montreal – alleen nog maar verder toe. De zangeres wint haar eerste gouden plaat met het liedje ‘Hoe’ (een samenwerking met Nielson) en de muzikale successen krijgen een mooie bekroning in de vorm van een 3FM Award voor beste zangeres (zowel in 2014 als 2016).

Ook op televisie timmert de artieste in de tussentijd hard aan de weg. Zo jureert ze van 2012 tot 2014 voor het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederlanden is ze vanaf 2015 gewaardeerd coach in The Voice of Holland. Verrassend is het dan ook niet dat tal van andere tv-programma’s en muzikale events haar willen inhuren voor een optreden.

Maar wat kost het boeken van Miss Montreal nu eigenlijk? Dat is onder meer afhankelijk van het soort event en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Via Artiestenbureau kunt u Sanne Hans en haar band inhuren tegen concurrerende maatwerk prijzen. Ons management informeert u graag over de exacte voorwaarden en mogelijkheden.

Contact opnemen met management Miss Montreal

Wilt u Miss Montreal dolgraag boeken voor uw eerstvolgende event? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met het management van Artiestenbureau. Deze razend populaire band heeft een drukke agenda en belooft de vaderlandse concertzalen ook het komende jaar volledig uit te verkopen. Pak daarom snel uw kans en boek Sanne Hans en haar bandleden voor een onvergetelijk optreden op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Miss Montreal Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459