Monsif boeken

Monsif (Monsif Bakkali, 1997) is een dertienjarig multitalent en woont in Amsterdam. Met Justin Bieber als voorbeeld en geïnspireerd door andere Nederlandse artiesten, zoals Lange Frans, Fouradi, Yes-R en The Partysquad neemt Monsif met z’n webcam verschillende nummers op.

Zijn talent wordt al snel opgepikt, in zijn buurt en op school kent iedereen hem. Zo krijgt hij de kans om zijn talent op verschillende Amsterdamse podia vertonen.

In de zomer van 2010 stond hij samen met de heren van Fouradi op het podium, het jonge talentje was ook hen niet ontgaan. Brahim Fouradi laat het daar niet bij en biedt hem een contract aan bij zijn label Zonamo.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het debuutalbum van Monsif. Met producers Reverse (Dio, The Partysquad, The Opposites e.a) en FBI (Yes-R, Fouradi, Kim-Lian, Ralf e.a) die aan het album werken en vele hits op hun naam hebben staan beloofd het album een knaller te worden. Op woensdag 3 november komt de eerste single, met bijbehorende videoclip, van Monsif uit. Deze is GRATIS te downloaden zijn op de nummer 1 jongerenzender FunX: www.funx.nl

De ster van Monsif is snel rijzende, een vergelijking met Justin Bieber is dan ook snel gemaakt, vooralsnog wil Monsif eerst Nederland veroveren.

Download PDF

Monsif Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459