MOTi boeken

MOTi’s profiel groeit gestaag: zijn producties op labels als Musical Freedom, Hysteria en Revealed Recordings krijgen steevast goede feedback, dit is een van de redenen waarom hij is bevestigd voor de mainstage van Ultra Music Festival in Miami. Verder draaide hij afgelopen december in Canada (zie bijgevoegd artwork) en tijdens Amsterdam Dance Event, sloot hij af na TIESTO in de Ziggo Dome in Amsterdam. MOTi is bevestigd
voor South stage op zondag tijdens CREAMFIELDS, samen met TIESTO, Hardwell en Tommy Trash o.a.

‘Quintino & MOTi – Dynamite feat. Taylr Renee’ (MOTi’s track) was een van de 10 beste tracks van TomorrowWorld, volgens Dancing Astronaut.

Zijn nieuwste release op TIESTO’s Musical Freedom gaat erg goed: hoogste notering #13 in de Beatport Top 100 en #3 in de Progressive chart.

Hieronder de link naar deze release en de reacties van internationale top DJ’s en daaronder en bijgevoegd nog meer informatie over MOTi: hij is the hot producer-talent en zit samen met TIESTO, Steve Angello en Hybrid bij Red Light Management, die grote bands en popsterren doen.

Download PDF

MOTi Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459