Nakatomi boeken

Nakatomi is het geesteskind van de Nederlandse producers Wessel van Diepen (DJ Delmundo) en Dennis van den Driesschen (DJ Danski). De happy hardcore-act scoort in de jaren negentig een aantal megahits (o.a. ‘Sing’ en ‘Children of the night’), die nog altijd regelmatig langskomen tijdens de ‘foute uurtjes’ op diverse radiostations. Nakatomi is nu helemaal terug en te boeken bij Artiestenbureau.nl!

De act is naar eigen zeggen schuldig bevonden aan het creëren van ’s werelds grootste en meest essentiële hardecore-anthems. En nu de jaren ’90-feestjes als paddestoelen uit de grond schieten, kan een keiharde comeback niet uitblijven. Met de live-vocalen van zangeres Rachel Rave (Rachel Spier), is Nakatomi voor het eerst in de geschiedenis live op het podium te bewonderen. Wees er dus bij en relive the rave!

Biografie van Nakatomi

Van Diepen en Van den Driesschen hebben al een aantal hitjes op hun naam staan als ze in 1995 doorbreken met de act Nakatomi. In samenwerking met Rachel Spier brengen ze de single ‘Free’ uit, die als Alarmschijf de hitlijsten haalt. Een jaar later is het écht raak: ‘Children of the night’ stoomt door naar de tweede plek in de Nederlandse Top 40. Met ‘Sing’ (vijfde plaats) doen ze dat succes vervolgens dunnetjes over.

De hits worden door alle grote radiostations grijsgedraaid en op TMF zijn de videoclips niet te vermijden. De 350.000 gabbers die Nederland dan rijk is bellen hun vingers blauw om de opzwepende  anthems van Nakatomi aan te vragen bij het populaire on-demand clipkanaal The Box. In 1996 houdt de act het tijdelijk voor gezien, maar nu zijn ze eindelijk terug. En hoe!

Nakatomi inhuren voor een liveshow

In de jaren ’90 staat Nakatomi nooit als live-act op het podium, maar die schade wordt nu ruimschoots goedgemaakt. Met Rachel Rave in topvorm is de happyhardcore-sensatie nu eindelijk te boeken voor festivals, feesten en liveshows. Voor de gelegenheid is ‘Children of the night’ opnieuw uitgebracht. Maar ook de andere golden oldies passeren uiteraard de revue.

Nakatomi inhuren staat garant voor een high impact show. De aanstekelijke hits werken nog altijd als een rode lap op een stier bij het smachtende publiek, dat niks liever wil dan oude tijden doen herleven. Stilstaan is er niet bij tijdens deze heerlijke trip down memory lane, vol nostalgische momenten en maximale euforie. Sing out loud, sing out strong!

Snel en veilig Nakatomi boeken voor een optreden

Nakatomi inhuren voor een onvergetelijke liveshow doet u bij Artiestenbureau.nl. U kunt bij ons terecht voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden voor het boeken van deze artiest. Laat het ons weten, dan ontvangt u binnen 24 uur een passende reactie. Uiteraard kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Nakatomi Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl