Nick & Simon boeken

Een kerstviering in de vierde klas van het VWO is het begin van een ‘bromance’ van het zuiverste soort. Nick & Simon treden voor het eerst samen op en weten dan al zeker dat er meer in het vat zit. Hun wegen scheiden zich wel voor even, maar nooit te lang. De twee Volendammers kunnen simpelweg niet zonder elkaar, en u kunt Nick & Simon bij ons inhuren voor een concert of evenement.

De heren zetten met hun prettig in het gehoor liggende luisterliedjes in op een groot publiek. Met hits als ‘Kijk omhoog’, ‘Rosanne’ en ‘Pak maar m’n hand’ spelen ze zalen plat. De liefst twaalf albums die Nick & Simon in de loop der jaren uitbrengen, bevatten daarnaast meezingers, ballads en stoere nederpopsongs. Het maakt dit goedlachse duo tot dé vertolkers van de palingsound van dit moment.

Biografie van Nick & Simon

Nick en Simon kennen elkaar al vanaf hun prille jeugd, maar hun doorbraak als muzikaal duo danken de mannen aan hun optredens in de realitysoap Gewoon Jan Smit. Manager Jaap Buijs merkt het tweetal op, biedt ze een contract aan en de rest is geschiedenis. Eerste single ‘Steeds weer’ knalt in 2006 meteen de radioplaylists en hitlijsten in, evenals opvolger ‘Verloren’. Debuutalbum ‘Nick & Simon’ komt op 10 binnen in de Album Top 100en levert de Rembrandt Awardop.

Daarna volgen meerdere nummer één-hits, een TMF Borsato Award, titelsongs van films, meerdere succesvolle albums – in totaal 13 (!) keer platina – en vier uitverkochte Symphonica in Rosso-concerten in GelreDome. Ook zijn de boezemvrienden uit het Noord-Hollandse vissersdorp te zien als coaches in The Voice of Hollanden maken ze geregeld hun opwachting in het populaire tv-programma De Beste Zangers van Nederland.

Nick & Simon inhuren voor een spetterende liveshow

Nick & Simon verkopen meerdere keren GelreDome uit, krijgen Ahoy aan hun voeten en reiken ook in België tot de top. De vraag is dan ook: wat kan deze twee raszangers uit Volendam nog stoppen? Het duo geldt al jarenlang als een van de meest geboekte acts van Nederland, verschijnt in reclames van C1000 en de NS. En dan te bedenken dat Nick ooit bij Idols ‘te licht’ wordt gevonden. Het kan verkeren.

De theatertour ‘Aangenaam’ uit 2017, waarvan ook een gelijknamig studioalbum is verschenen, vormt voorlopig het laatste hoogtepunt van de twee mannen. Daarop staat ook de hit ‘Gek van Geluk’, dat tevens de soundtrack is van de nieuwe film met de gelijknamige titel. Het moge dus duidelijk zijn, Nick & Simon inhuren voor een optreden is een keiharde garantie op een superdag of -avond.

Simpel en snel Nick & Simon boeken

U kunt Nick & Simon inhuren via Artiestenbureau.nl. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor vragen over beschikbaarheid, de prijs en aanvullende voorwaarden. Laat het ons weten, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug met een passend antwoord.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Nick & Simon Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459